![]() |
Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? arkadaşlar ben bu sitede bir arkadaşın link verdiği lucid rüya telkinini indirmiştim..2 gecedir onunla uyuyorum..ilk gece lucid olmadı ama çok fazla rüya gördüm..2. gece de tam olarak lucid değildi ama rüyam aşırı netti..mesela bir minibüse biniyorum, teker teker kimlerin bindiğini ve nereye oturduklarını hatırlıyorum, üstlerindeki kıyafetleri falan...bi de mesela birine sarıldım ve çok net hissettim sarıldığımı..hatta gözümü kapattım kalbim atıyor mu diye dinledim falan...lucid rüyayı yapabilen arkadaşlara soruyorum...bu lucid rüya aşamalarından biri olabilir mi? yani rüyaların çok netleşmesi..lütfen yardımcı olun... |
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? Evet Lucide YakLaşmışsınız.Lucid Rüya İçin TeknikLer Bende Var İsterseniz Öm Atıp İsteyebiLrsiniz.Ben Şahsen AstraLden Çok Lucid'i Tercih Ederim Tabi Herkesin Düşünsei FarkLı.Ve Benim Rüyamda Çok Net Hemde Bayaa Bi Net oLuyor. |
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? bu lucid rüya telkini indirmek için link verebilirmisiniz? |
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? Alıntı:
|
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? ya bende lucid rüya görmek istiyorum ama olmuyor. ne yapçam ben? |
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? Alıntı:
|
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? kralım dalga geçmeyin ya :D |
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? amir olucaksin o yüzden ona yogunlas lütfen... |
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? kısmet :D ama amir olurkende lucid rüya görmek fena olmaz hani :D |
Cevap: Lucid Rüyaya yaklaşıyor muyum?? kısmet :D ama amir olurken de lucid rüya görmek fena olmaz hani :D |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |