Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Lucid Rüya Yardım... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=380960)

dvdv88 22-09-2009 04:38 PM

Lucid Rüya Yardım...

selam arkadaşlar.bundan 2 gun once lucid ruya gormek ıstıyorum cok zevklı dıye kendıme telkın yaptım o gece ruyamın sonları dogru lucid oldu.
ertesı gunun gecesınde cok garıp bısey oldu.tam dalacagım zaman butun vucudum uyusuyordu heyecanlanıyorum kalbım kut kut atıyor beyaz bısey goruyorum hemen kalkıyorum cok korkuyorum uyuyamıyorum arkadaslar yardım edın lutfen..keske bulasmasaydım...

bombom34 27-09-2009 11:15 AM

Cevap: Lucid Rüya Yardım...

Bu gayet normal bir şey.Ve demişsin ki keşke bulaşmasaydım.Neden ? Ne güzel ki yeni şeyler öğrenip yaşıyorsun.Ayrıca bunu isteyen sensin..Pişman olman gereksiz..Ve söylediklerinin Lucid rüya ile alakası nedir?Son olarak uyuman için meditasyon yap derim..Sonra başını yastığa koyduğun an rahatça uyursun..

dvdv88 28-09-2009 02:42 PM

aslında alıstım astral seyahatı ogrendım gzl bısy gcte olsa yorumun ıcın tskler

Aiko 11-03-2011 06:31 PM

Şu Lucidi çözmem gerek :/

hlyyy 02-05-2011 04:23 PM

2-3 haftadır lucid rüya için uğraşıyorum, 2 kez rüyamda kendime rüyadamıyım diye sordum, lucid rüya yapmaya çalıştığımda;
3 gün uçuyodum rüyadamıyım diye kendime sordum , cevap''hayır kesinlikle gerçek bunlar, rüyada olamam''
10 gün uçuyodum gene rüyadayken kendime'' aa insanlar uçamazki rüyadayım, evet kesinlike rüyadayım dedim'' ama uyandııım
20 gün oldu belki ama hayla başka bişey görmedim...
nese dewamm

davutby 02-05-2011 05:02 PM

Ben de rüyada olduğumu anladığım anda uyanıyorum.

sedattr 02-05-2011 07:20 PM

bende sadece 1 kere oldu. artık olmuyor. yokmu bunlarla ilgili saglam bilgiler ?

hlyyy 03-05-2011 08:38 PM

nese dewaam, ilk başlarda rüyanda kendine rüyadamıyım diye sorduğunda uyanabiliyormuşsun, sonradan tecrüben arttıkça uyanmassın...

gülücan 03-05-2011 09:43 PM

Hlyyy arkadaşım rüyadamıyım diye sorduğunda yanıt verme duymamazlıktan gel bakalım ozaman ne diyecek.y789cilgin897girlhaha şaka yaptım ama sen yinede bi dene..superxy

hlyyy 08-05-2011 11:32 AM

ya ben rüyamda rüyada olduğumu farkettim işte rüyadayım dedim hadi bir apartman oluşsun önümde( önümde olduğunu hayal ederek) söyledim ama olmadı gene olsun dedim olmadı nese olmuyor dedim, ben şu an bir parktayım diye kendime söyledim( orada olduğumu hayal ederek söyledim) olmadı... sonrada uyandım, rüyadaydım ama hiç bişey yapamadım sebep??

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 PM.