Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Astral seyahat'ın mantığı nedir? yani neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=12709)

yaprakk 18-08-2008 10:57 PM

Astral seyahat'ın mantığı nedir? yani neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

Yanlış anlaşılmasın, sırf meraktan soruyorum! dusun

tiriniti 05-09-2008 12:58 PM

Ynt: Astral seyahat'ın mantığı nedir? yani neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

evet sevgili moderatörler bunu bende merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim

GMA 23-09-2008 03:03 PM

Ynt: Astral seyahat'ın mantığı nedir? yani neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

gidemediğim yerleri görmek, bedava ve hızlı seyahat , ayrıca geçmişe yolculuk

cananderen 23-09-2008 08:40 PM

bunu bilse bilse cem bilir.ona sorun neseli56

perilice58 27-09-2008 09:07 PM

hpm1 macera ve gidemediğim yerlere gitmek için istiyom ben şahsi görüşüm bu smil56

blanco08 09-01-2009 04:18 AM

mümkünse atatürkle konusmak istiyorum :)
bakalim daha cok yeniyim, hic denemedim bile..
arastirma asamasindayim...

ama hani memleket özlemi cekiyorum..
türkiyedeki ailemi, sevdiklerimi sikca görüp hissedebilmek güzel olur :)

UqUr 27-03-2009 03:27 PM

Cevap: Astral seyahat'ın mantığı nedir? yani neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

Şahsen neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz ki. Yatmadan önce, yürekten edeceğiniz bir dua ile yarı uyku halinde istediğinizi görebilir, istediğiniz yere gidebilirsiniz zaten.

Meccah 15-10-2009 04:14 PM

Cevap: Astral seyahat'ın mantığı nedir? yani neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

Alıntı:

blanco08 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234247)
mümkünse atatürkle konusmak istiyorum :)
bakalim daha cok yeniyim, hic denemedim bile..
arastirma asamasindayim...

ama hani memleket özlemi cekiyorum..
türkiyedeki ailemi, sevdiklerimi sikca görüp hissedebilmek güzel olur :)

Astral ile Tayy-i Zaman ı sanırım karıştırdınız.
Ölü ruhla irtibat v.s hadiseleri Astral ile yapamazsınız gelenler çoğunlukla gördükleriniz o kılıfa bürünmüş Cinler olacaktır dikkatli olunuz.
Dİğer suale gelmek gerekirse
Astral Seyahat İslam da bilinen Tayy-i Mekan ın bir benzeri olarak düşünülebilir ama asla aynısı olmayacaktır çünkü birisinde güven var diğerinde ise bu güven biraz şartlanmalarla oluşmakta.
Ben şahsen Astral Seyahat yerine İslam hususunda derinleşip nasibse verilecek maneviyatı tercih ederim ama tabii ki herkesin düşünceleri ve istekleri farklı tezahür edebilir.
Genel anlamda Astral isteyenler ücretsiz seyahat etmek ve görme imkanı olmayan yerleri görmek niyyetli bir gezinti yapmak isterler.
Fakat bu tamamen Ruhsal bir gezintidir en fazla olsa.
Beden nakli v.b hususlar ise Tayy-i Mekan dediğimiz hadise ile tezahür etmektedir.Bu hususu araştırmak ve her güzel denileni sorgulamadan almak yanlış bir düşüncedir.

daLqa 09-02-2010 04:21 PM

neden yapıyorum? macera,eğlence ve dünyanın,evrenin sırrını çözme diyelim :) en güzel yanıda o filmlerde gördüğünüz hayalet sahnelerini gerçekten yaşamak özgür bi şekilde uçmak. 3 boyutlu kimsenin görmediği bir hayalet gibi dolaşmak? daha çok var.. yapmak için neden :)

NaturaLLowe 10-02-2010 08:53 PM

Uçmanın Tadına Varmakk.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 PM.