Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ankara Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=537)
-   -   14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371719)

bayşegül 28-05-2009 10:21 AM

Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi

merhaba redflowers hala yeriniz varsa arkadaşımın adını da yazdırmak istiyorum.f678h ikimiz de pazar günü istiyoruz..
çok heyecanlanıyorum 17 gün kaldı ben hem sınav için hemde reiki için gün sayıyorumy789

Belgin ∞ 28-05-2009 10:28 AM

Bayşegül'cüm yerimiz var tatlım :) Özelden gönder bana canım arkadaşının adını ve soy adını kiss3

bayşegül 28-05-2009 11:40 AM

canim tamam biraz işim var özelden yazacagım

yasal06 31-05-2009 02:34 PM

bugünü saymazsak 14 günümüz kaldı...

bayşegül 01-06-2009 08:55 AM

yasalcım merhaba
sende benim gibi çok heyecanlısın.....öyle ki içim pır pır ediyor...
13 günümüz kaldı.

aysegul_tirtil 01-06-2009 10:14 AM

kızlar sakin olun,inisiyeye dakikalar kala ne yapacaksınız.gerçi yasal bilir benim o halimi elimde bir bardak su ordan oraya dolanıyodum.darısı benim başıma bak şimdi bende heyecan yaptım muglak tarih içiny789

shamanic 01-06-2009 10:38 AM

güzel meleklerim ben de şimdi heyecan yaptım sevincli

harikulade bir eğitim olacak ark5

don backet benim idollerimden birisiydi..
kendisini uzaklardan takip ederken.. uzaklarımız yakın oldu ve istanbul da
harika bir eğitim aldım kendisinden..

böylelikle japon ve batı reikisini birleştiren eğitim içeriğimin yanısıra insiyasyonlarımızda japon ve batı reisinin birleşimi şeklinde olacak..

çankaya ve kızılayda ki otelerle de görüşmem devam ediyor..
güzel bir adreste keyifli paylaşımlarımızla bir araya gelmek dileklerimle..

ayşegül cüm şaka bir yana fırsatın olursa lütfen gel tatlım..
bu güne kadar verdiğim en kısa eğitim sanaydı.. ki buna rağmen sen harikulade bir şekilde ilerliyorsun.. benden o kadar kolay kurtulamaycaksın bu gidişle y789 gelebilirsen eğer hem bilgilerini tazelemiş oluruz hem de güzelliğini bir kez daha görmüş olurum..

canlarım benim..
eğitime katılacak tüm arakdaşlarım son üç gün bol su tüketimine başlasınlar.. yasal cığımın dediği gibi arınma süreciniz başlamış oluyor sevincli

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

her yeni günün yaşamınıza sonsuz güzellikleri kolaylıkla sunması dileklerimle...

sevgiler.. kiss3

aysegul_tirtil 01-06-2009 11:24 AM

canımm gelmem zor görünmekle birlikte hiç belli olmaz du bakalım çekim yasasını devreye sokalımy789 iyi gidiyormuyum evet iyi gidiyorum inisiye alacak arkadaşlara tavsiyem hiç aksatmasınlar çalışmalarını ancak o zaman güzelligini yaşarlar.

yasal06 02-06-2009 01:02 AM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464776)
kızlar sakin olun,inisiyeye dakikalar kala ne yapacaksınız.gerçi yasal bilir benim o halimi elimde bir bardak su ordan oraya dolanıyodum.darısı benim başıma bak şimdi bende heyecan yaptım muglak tarih içiny789

sevincliamannn neydi o zaman Ayşegül.. ben ilk o zaman öğrenmiştim reiki adını..senden ve senin heyecanından.. ve çok imrenmiştim sana:) ama hala bugün gibi aklımda bana başka birşeyler anlatıyordun ama aynı zamanda titriyordun:) ben de şimdi düşündükçe bi tuhaf oluyorum.. cidden bikaç saat kala ne yaparım artık bilemiyorum:)

yasal06 02-06-2009 01:03 AM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464769)
yasalcım merhaba
sende benim gibi çok heyecanlısın.....öyle ki içim pır pır ediyor...
13 günümüz kaldı.

evetttt heyecan ne ki, az kalır hissettiğimin yanında.. düşündükçe kanat takıp uçuyomuşum gibime geliyo:)

yasal06 02-06-2009 01:08 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464777)
güzel meleklerim ben de şimdi heyecan yaptım sevincli

harikulade bir eğitim olacak ark5

don backet benim idollerimden birisiydi..
kendisini uzaklardan takip ederken.. uzaklarımız yakın oldu ve istanbul da
harika bir eğitim aldım kendisinden..

böylelikle japon ve batı reikisini birleştiren eğitim içeriğimin yanısıra insiyasyonlarımızda japon ve batı reisinin birleşimi şeklinde olacak..

çankaya ve kızılayda ki otelerle de görüşmem devam ediyor..
güzel bir adreste keyifli paylaşımlarımızla bir araya gelmek dileklerimle..

ayşegül cüm şaka bir yana fırsatın olursa lütfen gel tatlım..
bu güne kadar verdiğim en kısa eğitim sanaydı.. ki buna rağmen sen harikulade bir şekilde ilerliyorsun.. benden o kadar kolay kurtulamaycaksın bu gidişle y789 gelebilirsen eğer hem bilgilerini tazelemiş oluruz hem de güzelliğini bir kez daha görmüş olurum..

canlarım benim..
eğitime katılacak tüm arakdaşlarım son üç gün bol su tüketimine başlasınlar.. yasal cığımın dediği gibi arınma süreciniz başlamış oluyor sevincli

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

her yeni günün yaşamınıza sonsuz güzellikleri kolaylıkla sunması dileklerimle...

sevgiler.. kiss3

öğretmenimmmmm.. çok özledim seni, rüya gibisin, yazılarını ne kadar özlemişim.. hadi gelin artık, nolur:) sen olduğun için harika geçeceğinden şüphemiz yok zaten:) bazen bi resmin var ya bende ona bakıyorum, enerji alıyorum o resimden:) iyiki varsın öğretmenim blissy

bayşegül 03-06-2009 11:55 AM

hadiiiiiii zaman biraz daha çabuk geçsin.....
14 haziran gelsin.
sabırsızlanıyorum.....
herkesi merak ediyorum...

phantomm 03-06-2009 01:08 PM

Merhaba arkadaşlar reiki heyecanı sürüyor gördüğüm kadarıyla ben de heyecanla bekliyorum vallahi.Benim için çok iyi olacağını hissediyorum bu napacağımı bilemediğim dönemde.11 gün kalmış bugün de ben yazayım:)

Burayı pek takip edemedim ondan son gelişmelerden haberim yok.Cumartesi pazar olarak ayrılacağını okumuştum eğitimin hala öyle mi acaba?

bayşegül 04-06-2009 10:08 AM

selam,
redflowers cumartesi pazar olacak dedi. heralde bir degişiklik olmadı
evet bir gün daha gitti 10 gün kaldııııı....

cipralex 07-06-2009 08:49 PM

Kızlar bazı işlerim nedeni ile ne yazık ki sizlerden biraz uzak kaldım, bilin ki hep aklımdasınız. Hepinizi kucaklıyorum. Size hemen cevap vermek için yazıyorum. Uzuuun uzuuun sohbetlerimiz devam edecek.
Sevgiler...

hözlem 08-06-2009 12:53 PM

Herkese merhabalar,ben de seminerde olacağım,hepinizi çok merak ediyorum...Bir an önce görüşmek dileğiyle,sevgiler...

phantomm 08-06-2009 04:24 PM

Ben de sabırsızlanıyorum site ahalisiyle tanışmak içinn:)

Belgin ∞ 08-06-2009 08:10 PM

Merhabalar sevincli
Ben Bursa'da koştururken burada çok heyecan yaşayanlar olmuş y789
Sizlerle özelden ve telefonla yaptığım görüşmelerden dolayı içim çok rahat olarak şunu söyleyebilirim ki, Özlem Hanım'la niyet ettiğimiz üzere hayatlarında farklar yaratabilen, gerçekten özünü kavrayarak, Reiki nin eşsiz güzelliğine değer veren kişiler olarak yanımızda olacaksınız her biriniz.

Raslantılar, tesadüfler yoktur, sadece seçimler vardır. Kendinizi iyi ve hak olana adarsanız ve bunu hayatınızın her dilimine yayarsanız eğer bunu yaşarsınız. Bunları yaşıyor olduğumuz için, seçimlerimizi ve hayatımızı doğru rotaya çevirip karşılığını fazlasıyla aldığımız için kendim ve hepimiz adına şükürler ediyorum.

Bu hafta içi yerimiz belli olacak, konunun başına ve sonuna yazılacaktır. Tekrar her birinize telefonla irtibat kuracağım.

Şimdilik 5 günümüz kaldı.

*Perşembe'den itibaren günde 1,5-2 lt su tüketimine başlıyoruz ( tabi siz siz olun her daim bu kadar tüketmeye gayret edin :))
* Alkol almıyoruz bu hafta itibariyle :) (zaten almıyoruz ama, ben yine de belirtmek istedim görev aşkıyla ) sevincli
*Mümkün olduğu kadar az kırmızı et tüketiyoruz, tüketiyorsak şayet bol su içiyoruz ve tam mevsiminde bol bol domates yiyoruz yanında.
*Son olarak 'Özlem Şahin' den gelen Reiki şifa enerjisini yaşamıma sevgiyle kabul ediyorum' diyerek niyetlerimize başlıyoruz. (arınmanız için gereklidir.)

Şimdilik bu kadar.
Sevgi ve Saygıyla.
Belgin.

beliz5 09-06-2009 09:52 AM

merhaba,seminere katılmak istiyorum.

beliz5 09-06-2009 10:00 AM

merhaba,reiki eğitimine katılmak istiyorum Ankaradaki.Yardımcı olabilir misiniz?

peacemaker 09-06-2009 04:18 PM

beliz; redflowers teşekkür ettiyse mesajına irtibata geçmişsinizdir çoktan ,ama geçmediyseniz özelden ulaşırsan kendisine,seni bilgilendirecektir. :)

Belgin ∞ 09-06-2009 05:03 PM

Evet özel mesaj gönderdim ama kendisi ya forumda yok, ya da görmedi gönderdiğimi Evren' cim teşekkür ederim.

Beliz'cim özel mesajımı görmediysen buradan belirtiyim, bana adını, soyadını ve irtibat numaranı vermen gerekiyor.

Sevgiler.
Belgin.

yasal06 09-06-2009 06:47 PM

reiki zamanı yaklaştıkça heyecanım katlanarak artıyor:) burda arkadaşlarım pek ilgilenmediği için heyecanımı paylaşamıyorum ama sağolsun ayşegül, belgin ve evrenin başının etini yiyorum sanırım:D sevgili öğretmenimi de sürekli anıyorum ve beni duyduğunu biliyorum:) yakında kurtulacaksınız benden diyemiyorum çünkü aldıktan sonra kimbilir daha ne sorularım ne heyecanlarım olur benimmm:):):) hepinize teşekkür ediyorum, canlarım benim iyi ki varsınız:)

Belgin ∞ 11-06-2009 08:40 PM

Arkadaşlar bugün yerimizi belirledik sevincli

Seminer yerimiz: Otel Dedeman H-Rez.net - your hotel reservation network! Large selection of discounted hotels in all major destinations.

Akay Cad. Buklum Sok. No:1 Ankara

http://static.booking.com/images/hot...914/914234.jpg

http://www.hotel.info/media/hotel/pi...gungsraum1.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/7591/haritax.png

Pazar günü görüşmek üzere.
Sevgiler.

yasal06 12-06-2009 01:57 AM

ayyyyyyyyyy yer de belli olmuşşşşşşşşşş:)

peacemaker 12-06-2009 11:03 AM

eveeeeettt :) haydi gençlerr pazara görüşürüzz:)

bayşegül 12-06-2009 12:18 PM

çok heyecanlandım
yerimiz de belli oldu
görüşmek üzere.......

peacemaker 13-06-2009 02:09 PM

yeni gelişmeler ışığında planım değişti.orada olamayacağım arkadaşlar.Reiki nin şimdiden size ve bütününüze hayırlı olmasını diliyorum ! Çok güzel bir adım atıyorsunuz tebrik ediyorum hepinizi ! Sevgiler...

yasal06 14-06-2009 08:40 PM

böyle güzel, böyle anlamlı bir insan olabilir mi? gün boyunca hayranlıkla baktım, o enerjiye, o gülüşe, o iyiliğe..canım öğretmenim, hayranım sana, harikasın..

çok heyecanlı bir seminerdi, bir ara bayılıcam zannettim:) ama herşey harikaydı yaa.. anlatacak birşey de bulamıyorum aslında. orda yaşadığım enerji anlatılmaz zaten kılasik olacak ama yaşanır:D

başta sevgili bedenlenmiş meleğimiz Özlem Hanım'a bize güzel enerjisini yansıttığı için ve öğretmenimiz olduğu için, büyük uğraşlarla organizasyonumuzun güzel geçmesi için koşuşturan, sorularımıza bıkmadan cevap veren sevgili redflowers'a, bizim güzel insanlarla tanışmamıza vesile olan Atakan Bey'e,heyecanımı benimle birlikte paylaşan orada bulunan arkadaşlarıma, orada bulunmasalarda reiki heyecanımı paylaşan, sorularımı cevaplayan ve bana hep destek olan Evren'e ve Ayşegül'e ve tabi ki bir de kendime teşekkür ediyorum:)

veeeeee yeniden tanıştığım yol arkadaşım reiki'ye teşekkür ediyorum..harika harika harika:D:D:D:D

serpil22 14-06-2009 10:08 PM

yasalcım canımm reiki ailemize hoşgeldin canımmm hayırlı uğurlu olsun.yaşamının güzelliklerle dolmasını diliyorum .

yasal06 14-06-2009 11:15 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466617)
yasalcım canımm reiki ailemize hoşgeldin canımmm hayırlı uğurlu olsun.yaşamının güzelliklerle dolmasını diliyorum .

çok teşekkür ediyorum serpil, çok mutluyum bu heyecanımı paylaştığınız için sonsuz teşekkürler..
bu arada yukarıdaki mesajımda farkettim kılasik yazmışım, tamamen heyecandan, belirtmek istedim, kendim görünce sinir oldum da birazsevincli

bayşegül 15-06-2009 09:31 AM

öncelikle bu güzellikleri bizlerle tanıştırdığı için Atakan Bey e, organizasyonu yapan Belgin Hanım'a bizlerle paylaşımda bulunan Özlem Hanım'a çok çok teşekkür ediyorum...

harika .. mükemmel.. muhteşem ..olağanüstü..çok çok çok güzeldi...alk78

paylaşımlar çok güzeldi ..
maşallah enerji anlatılacak gibi degildi...blissy
hiç insan yorulmaz mı ..
sabır desen mükemmel
sorulan bütün sorulara harika cevaplar ..12389

ben anlatmak için kelime bulamıyorum dogrusuy789

kendimi yeniden dogmuş gibi hissediyorum bu gün hayata yeniden başlıyorum

Özlem Hanım'cım bu güzellikleri bizlerle paylaşıp bizlerede yaşattıgın için sonsuz teşekkür ediyorum
inşallah bende bunları yaşamımda kolayca uygulayacagım benim ve bütünümüzün hayrı için.s456

Ring 17-06-2009 01:08 AM

amma smıle var ya anlasılan cok mutlusunuz ben de aranıza yenı geldım hoş geldim :D (bır smıle de ben yapmazsam olurdum:P ıkı oldu:) ve 3)

peacemaker 17-06-2009 02:41 AM

vien1Hoşgeldin Ring vien1gulensmileygulensmileygulensmileysmil56

bayşegül 17-06-2009 02:51 PM

uy897skan67rıng aramıza hoşgeldinhappy6k8908

yüsra 19-10-2009 07:13 PM

merhaba ben bugün sitenize dahil oldum.Ankara da yaşıyorum.ve seminer ve etkinlik açısından burayı çok zayıf buluyorum.acaba oluyorda benimmi haberim olmuyor.gerekli bilgiyi kimden alabilirim.

Belgin ∞ 19-10-2009 08:18 PM

Merhaba yanımıza hoşgeldiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...eminerlerimiz/ bölümünden önümüzdeki günlerde açacağım seminer konularımızı takip edebilirsiniz. Bugün üye olduğunuz için bilgilendirme almamış olmanız çok normal :)

Kasım ayında Ankara'ya gelmeyi planlıyoruz, görüşmek üzere.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 PM.