Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Tedavi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=395)
-   -   suyu programlamak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14982)

serpil22 24-11-2008 09:12 PM

suyu programlamak
 

Yapacağımız çalışma bilinçli bir şekilde SUyu SEVGİmizle programlamak ve suya sevgimizi akıtmak. Aslında sadece suya değil, tüm canlılara, doğaya, yaşam alanımıza yani DÜNYAMIZA, evrene...

Zamanınızı fazla almayacak çok kolay bir çalışma. Sadece hayal gücünüzü devreye sokuyor (isterseniz) ve niyetinizi belirtiyorsunuz. Eğer Reiki ya da başka bir teknik biliyorsanız, onu da çalışmanıza katarak enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Dikkatinizi kalp çakranıza (iki göğsün arası) verin. Orada pembe renkli minik bir ışık yakın ve yavaş yavaş büyütün. Pembe rengiyle ışıl ışıl ışıldayan sevgi enerjisine odaklanın ve sevgi enerjinizin frekansının yükselmesini talep ederek derin bir nefes alın ve verirken bedeninizin her yerini SEVGİnizle doldurun (bunu hissedebilir, görebilir ya da öyle olmasına niyet edebilirsiniz). Kendinizi, tüm bedeninizi SEVGİnizle ödüllendirin.


Tüm hücrelerinizin SEVGİyle yıkandığını, temizlendiğini, yenilendiğini ve dengelendiğini hissedin ve bu cümleyi onaylama cümlesi olarak söyleyin.....


Sonra derin bir nefes daha alın ve verirken pembe ışığınızın yani SEVGİnizin, bedeninizden dışarı yayılmasına niyet edin. Bir AMPUL gibi SEVGİyle ışıldadığınızı hissedin ya da öyle olduğunu bilin (burada bedeniniz ampul ve ampulun teli de kalp çakranız olsun). Ve "ben SEVGİyle dengedeyim" onaylamasını söyleyin.


Bedeninizden dışarı yayılan SEVGİ enerjinizi önce bulunduğunuz mekana ve sonra da şehrinize yayın. SEVGİnizin ihtiyacı olan her noktaya akmasına niyet edin ve akıtın. Hangi şehirdeyseniz o şehrin ismini söyleyerek, örneğin; "ANKARA'daki tüm yaşam SEVGİyle dengede" onaylamasını söyleyin.


Şimdi SEVGİ enerjinizin bulunduğunuz şehirden, ülkemizin ihtiyacı olan her yerine akmasına niyet edin ve akıtın. "TÜRKİYE'deki tüm yaşam SEVGİyle dengede" onaylamasını söyleyin.


Ve çalışmaya devam ediyoruz.... SEVGİ enerjinizi DÜNYA'daki tüm canlılara, doğaya akıtın, ihtiyacı olana ve bölgelere ulaşması için .... şimdi DÜNYA'daki tüm SULARA yayın; okyanuslara, denizlere, göllere, derelere, şelalelere, içme sularına, şebeke sularına ve yer altı sularına. SUların yüklendiği tüm olumsuz enerjilerden, kodlamalardan arınmasına niyet edin.

Bu çalışmayı günlük yaşamınıza da çok rahat aktarabilirsiniz. Çevrenizdeki her suyu, içtiğiniz, kullandığınız ya da ne güzel bir manzara diye baktığınız alanda gördüğünüz dereye, göle, denize sevginizi göndererek mevcut negatif enerjilerinden arınmalarına niyet edin ve sevginizle bu suları yeniden programlayın. Ve sulara yüklediğiniz sevginin herşeye, herkese yani bütüne de yansımasına niyet edin.


Şimdi bulutlara, yağmur damlalarına, kar tanelerine ve rüzgara bırakın SEVGİnizi, ihtiyacı olan her yere ulaşması adına ve toprağa akıtın SEVGİnizi .... "DÜNYA ve üzerindeki yaşam SEVGİyle dengede" onaylamasını söyleyin.


Çalışmanın sonuna geldik... yine derin bir nefes alın ve SEVGİnizin dünyadan evrenin sonsuzluğuna yayılmasına niyet edin ve "EVRENdeki tüm yaşam SEVGİyle dengede" onaylamasını söyleyin ... ve çalışmanızı bitirin...




Her yeni güne AMPUL olarak başlamaya niyet edin.... deneyin ve bunun keyfine varın....



turkem 23-03-2009 10:49 AM

SERPİL CİM Merhaba.reikinin henüz birincisindeyim.programlama yapabilirmiyim.takyon hakkında bilgin varsa bu uyumlamayı nasıl yapabiliriz aktarırsan sevinirim. ışıkla kal

serpil22 23-03-2009 06:52 PM

sevgili türkem reiki 1 veya 2 olmana gerek yok programlaman için elbette programlayabilirsin.asıl olan biliyoruzki önce niyet ve inanç .ancak herhangi bir enerji ile çalışıyorsak daha yüksek frekansta bir enerji olur gönderdiğimiz.yürekten inan herneye programlıyorsan suyunu ve niyetini et teşekkür et şükranlarını belirt bu kadar canım.takyona gelince reiki 1 de sanırım takyon daha çok erken biraz sabırlı olman gerekecek sanırımy789
sevgiler..

sem2008 29-03-2009 12:59 AM

Cevap: suyu programlamak
 
birşey sormak istiyorum;bu çalışmayı yani suyu her ne niyetle programlıyorsak o niyetle programlayıp örneğin bir bardak suyu diyelim sonrada içsek yararını görür müyüz acaba?yani hani babaannelerimizin, anneannelerimizin bize nazar için suya okuyup içirmeleri gibi yani onlar buna inandığı içinde hani bizde kendimizi iyi hissederiz ya onun gibi bir şey ,ama bu sefer kendi amaçlarımızı,niyetlerimizi gerçek kılmak için böyle bir şey yapsak bir yararını görür müyüz yoksa görmez miyiz bilgisi olan arkadaşlardan yanıt rica ediyorum,şimdiden teşekkürler.

sulara 29-03-2009 01:01 AM

Cevap: suyu programlamak
 
Ben her su icisimde bu bardaktakı suyla sifa buluyorum diye icimden geciriyorum.Budamı yanlıs

sem2008 29-03-2009 01:02 AM

Cevap: suyu programlamak
 
fazla hayalci düşünmemişimdir umarım! :))

sem2008 29-03-2009 01:05 AM

Cevap: suyu programlamak
 
Alıntı:

sulara Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337704)
Ben her su icisimde bu bardaktakı suyla sifa buluyorum diye icimden geciriyorum.Budamı yanlıs

hiçte yanlış değil bence, suyun hafızası var diye okumuştum bir yerde, çok fazla bilgim yok, ama yani bende bilgilenmeye çalışıyorum ve bence inançta önemlidir diye düşünüyorum! :)

Belgin ∞ 29-03-2009 01:07 AM

Cevap: suyu programlamak
 
Fazla hayalci değilsiniz, tam aksine çok doğru yapıyorsunuz. Yemeklerinize, aldığınız nefese kadar programlayabilirsiniz.

yas_min 29-03-2009 04:19 PM

Cevap: suyu programlamak
 
Reikiye inisye oldugumdan beri , yemeklerime, suyuma, evime , esime dostuma yattigim yataga dahil reiki akitiyorum...Yemeklerim daha lezzetli suyum daha tatli esim dostum daha sevecen yatagim daha yumusak geliyor:)))

Niyet edin yeterki..

turkem 13-04-2009 04:34 PM

Cevap: suyu programlamak
 
Serpilciğim bir sorum daha olucak komik gelmesin ama Suyu kilo vermek içinde kullanabilirmiyiz. Bir kitapta okumuştum.Şöyle diyor'Mavi ışığın enerjisini akıttığım bu suyla bedenimdeki yağ hücrelerimi parçalayıp idrar yoluyla bedenimden kolayca atıyorum'.diyerek suyu programlıyordu.Ayrıca bu suyu koyduğumuz bardağın kırmızı renkte olması gerektiği yazıyordu. bu olabilir mi?sevgi ve ışıkla kal.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.