Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=289)
-   -   Nasıl Mutlu Olunur (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625273)

Ayse35 10-08-2015 10:19 PM

Nasıl Mutlu Olunur
 
Nasıl Mutlu Olunur
Merhaba, arkadaşlar sizlere bu makalemizde nasıl mutlu olacağınıza dair bir takım maddeler hazırladık, hayatta her zaman mutlu olamıyoruz maalesef ama sizlere bu hazırladığımız maddeler ile bir takım mutlu olabileceğinizi düşündük! Umarız ki mutlu olabilirsiniz hayatın bir parçasıda budur huzurlu ve keyifli yaşamak için mutlu olmak gerekiyor neyse, biz lafı uzatmadan konuya geçelim sizlere şimdiden iyi okumalar.

Mutlu olmamız için büyük şeylere gerek yok bir bebek sesi duymak bile bizi mutlu edebilir, bir bebeği görmek, onu sevmek bizlere mutluluk hissi depolar.

Arkadaşınızla veya tanıdığınız biriyle mis gibi oksijen dolu bir ormanda yürüyüş yapmak yada koşmak insana huzur verir ve aynı zamanda da mutlu eder.

Buda çok bişey değil bir gün ailenizi veya arkadaşlarınızı alın bir piknik alanına gidin ve piknik yapın bu sizi mutlu edecektir emin olun.

Bayadır bir giysi bakıyorsunuz ve fiyatı oldukça yüksek bu sizi mutsuz eder tabi ki, fakat onu indirimde görmek ve indirimdeyken almak sizi mutlu eder.

Havalar ısınıyor, her yer sıcak bu insanı o kadarda mutlu etmez fakat bir tatil rezervasyonu yapmak sizi oldukça mutlu edecektir deneyin deriz.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Nasıl Mutlu Olunur! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.