Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=289)
-   -   Temizlik Yapmayı Sevmenin 4 Yolu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625270)

Ayse35 10-08-2015 10:12 PM

Temizlik Yapmayı Sevmenin 4 Yolu
 
Temizlik Yapmayı Sevmenin 4 Yolu
Merhaba arkadaşlar, bu makalemizde sizlere temizliği nasıl sevebilirsiniz onun hakkında bir takım yazılar hazırladık, umarım temizliği seviyorsunuzdur ki sağlıktan sonra en önemli ihtiyaç herkes için temizliktir şahsi görüşüm olarak. Sizlere şimdiden iyi okumalar diliyoruz sizi hiç sıkmadan.

Temizliğe başlamadan önce güzel bir gezinti yapın temizlik yapacağınız yerde, mesela evinizi temizleyeceksiniz odaları dolaşın burayı mutfaktan sonra, burayı salondan sonra gibi planlar yapın ve nereyi nasıl temizleyeceğinizi temizliğe başlamadan planlayın hemde işiniz kolaylaşacak hemde pratik olacaktır deneyin görün deriz.

Başka bir plan yaparak bu odayı perşembe günü yada saat 16:00'da temizleyeceğim gibi planlar yaparak temizlik işinizi bir nebzede olsa kolaylaştırabilirsiniz.

Temizliği tek başınıza yapmak oldukça zor ve yorucu bir durumdur, bu durumdan dolayı arkadaşınızdan veya ailenizden yardım isteyebilirsiniz. Bu durum sizi oldukça rahatlatacaktır çünkü diğer arkadaşınız mutfağı temizlerken sizde lavaboyu temizleyebilirsiniz basit örnekler.

Temizlik yaparken güzel bir şarkı açın hatta en sevdiğiniz şarkıyı açın rahat bir kafayla temizliğe devam edin şarkı eşliğinde öneririz, bir nebzede olsa rahatlarsınız.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Temizliği Sevin! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.