Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=289)
-   -   Erken Kalkmak İçin Ne Yapmalı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625266)

Ayse35 10-08-2015 01:41 AM

Erken Kalkmak İçin Ne Yapmalı
 
Erken Kalkmak İçin Ne Yapmalı
Merhaba arkadaşlar, bu makalemizde sizler erken kalkmanın bir takım kolaylarını anlatan bir yazı hazırladık, bu sorun genellikle öğrenciler için oldukça güç bir durumdur, tabi sadece öğrenciler değil erken kalkıp işe gidenler içinde aynı sorunu temsil etmektedir, ayrıca bu sorun tüm insanları etkiliyor diyebiliriz ufak bir özet geçersek eğer, şimdi sizleri hiç sıkmadan konumuza geçelim hemen, şimdiden hepize iyi okumalar diliyoruz arkadaşlar.

Sabah uyandığınızda direk yataktan kalkmaya çalışmayın çünkü oldukça zor bir durumdur, yavaşça bunu yapmaya çalışın. Örneğin ilk gün 10 dakika erken uyanın ve öyle deneyin diğer gün bir 10 dakika daha erken uyanın ve bunu böyle devam ettirin ki göreceksiniz artık kolayca kalkabiliyorsunuz.

Tabi ki erken kalkmak için önce erken yatmak gerekiyor, fakat siz erken yatmak yerine güzel bir televizyon dizisi izliyor olabilirsiniz yada internette arkadaşlarınızla konuşuyor yada geç saatlere kadar arkadaşlarınızla oturuyo olabilirsiniz ama şunu unutmayalım ki arkadaşlar, hem geç yatıp hemde erken kalkmak biraz sıkıntınlı bir durumdur hem sizin için hemde vücud sağlınız için geçerlidir bu.

Yatağınızdan kalktığınızda odanızdan çıkmaya çalışın, yatağınızdan kalktığınızda yatağa geri yatmak için bahaneler bulmayın kendinize, gidin lavaboya bir yüzünüzü yıkayın yada güzel bir duş alın kendinize gelmiş olun ve uykunuz açılsın böyle bir örnek verebiliriz sanırım.

Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Erken Kalkın! - Telkincd.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.