Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=289)
-   -   Bu taşların bi faydası filan varmıdır? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623795)

tuna123 30-11-2013 05:28 PM

Bu taşların bi faydası filan varmıdır?

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
babam almış biyerden bunları , mor olan çok hoş rengi şekli filan güzel hoşuma gitti diğeride böyle kahverengi ince uzun bi taş. bunlar nedir faydası varmı nasıl kullanılır bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :) resimlerini koydum mesajın altında.

nefes_almak 30-11-2013 06:05 PM

Cevap: Bu taşların bi faydası filan varmıdır?

mor olanının adı ametist, diğeri ise akik taşı
internetten araştırarak hakkında bilgi edinebilirsin.

tuna123 30-11-2013 06:18 PM

Alıntı:

nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848076)
mor olanının adı ametist, diğeri ise akik taşı
internetten araştırarak hakkında bilgi edinebilirsin.

peki araştırdım ama bulamadım soruyım dedim , mesela bu taşlar büyük ya ben bunu kesip parçalayıp artık bi şekilde , küçük bi parçasını alıp kolye bilezik yapsam olurmu yoksa o büyük haliylemi kalmak zorunda

nefes_almak 30-11-2013 06:25 PM

Alıntı:

tuna123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848077)
peki araştırdım ama bulamadım soruyım dedim , mesela bu taşlar büyük ya ben bunu kesip parçalayıp artık bi şekilde , küçük bi parçasını alıp kolye bilezik yapsam olurmu yoksa o büyük haliylemi kalmak zorunda

büyük parça olan taşları sizin parçalayarak takı haline getirmeniz mümkün değil. sadece kesilip şekillendirilmesi değil aynı zamanda da delinmesi gerekiyor ki bunu ev şartlarında yapmanız pek mümkün değil.takı olmaya uygun olabilecek şekilde olanlarını ayrıca özel olarak satıyorlar.
link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama gizlihazine adında bir site var. bu taşların ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı hakkında detaylı bilgi orada mevcut. ayrıca çeşitli taşların satışı da yapılıyor

tuna123 30-11-2013 06:49 PM

Alıntı:

nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848078)
büyük parça olan taşları sizin parçalayarak takı haline getirmeniz mümkün değil. sadece kesilip şekillendirilmesi değil aynı zamanda da delinmesi gerekiyor ki bunu ev şartlarında yapmanız pek mümkün değil.takı olmaya uygun olabilecek şekilde olanlarını ayrıca özel olarak satıyorlar.
link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ama gizlihazine adında bir site var. bu taşların ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı hakkında detaylı bilgi orada mevcut. ayrıca çeşitli taşların satışı da yapılıyor

bizim burda o işlerle ilgilenen bi yer var , taşları ona götürürüm ,, bi tane yüzük bi tane kolye bi tanede bileklik yaptırırım :) bi kaç tanede hediyelik yaptırırım arkadaşlar için.

sweeet 30-11-2013 11:24 PM

.Taşları bilen birinin kesmesi daha doğru işlenmemiş halleri daha makbüldür bu doğal taşların bunlar da doğal görünüyor. Deldirmeyi tavsiye etmiyorlar. Gümüş kafes ve yapıştırma ile takı haline getirilebilir bende de çok kıymetli(manevi olarak) birmercan var. Ve programlanmış. Programlama reiki bilen biri tarafından yapılmış. Reiki bilmek şart değil taaşlar niyetler için programlanabiliyor. Ametist uykuyu düzenliyor ve başka etkileri de olabilir. Ben daha önce kuvars programlamıştım. O zaman hiç bir enerji sistemi ile çalışmıyordum. Şimdi gerekirse reiki ile programlamayı tercih ederim. Farkı birinde kristali arındırmak gerekebiliyor belli periyotlarla reiki ile prgramlamada bir kere programlamak yeterli. Forumda hem taşlarla hem de programlama ile bilgi bulabilirsiniz sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM.