![]() |
su gücüne örnek niyetler NİYET ÖRNEKLERİ: ***Suyun yüksek benliği ile bağlantı kuruyorum ( bunu reiki bilenler sembollerle yapıyorlar) bu suyun kendi ph değerini 7,5’e yükseltmesini ve ben bu suyu içtikçe suyun bedenimdeki tüm dna dizilişlerini orjinal haline getirmesini, dokuları onarmasını istiyorum... şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.. **Yarın .............. duruma çözüm üretmeyi ve yaratıcı eylemlerle bu sorunu halletmeyi seçiyorum. ***Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin. ***Suyun ruhu, zihni ve bedeni seni çok seviyorum... bedenimi dna sarmallarımdan başlayarak, tüm hücrelerimi ve dokularımı yenilemeni, bedenimin bütün fonksiyonlarını dengelemeni istiyorum.. şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.bad45 |
Cevap: su gücüne örnek niyetler Sonundaki ifade neden öyle kötüki :( |
Cevap: su gücüne örnek niyetler YANLIŞKLI BASTIM |
Cevap: su gücüne örnek niyetler Suyun gızlı mesajı adlı kıtabı okumustum,orda da cok ılgınc bılgıler vardı.bu paylasım da cok guzel emegıne saglık crazy |
Cevap: su gücüne örnek niyetler Ben de çok beğendim canım teşekkürler.Denemeye değer bir çalışma. Emeğine sağlık. Ayrıca olumlamaları okurken yanımda bir bardak su bulundurup ardından içmişliğim var. Yine kadınlar dua günlerinde okunmuş su hazırlarlar. Suyun tadı ve kalitesi bile değişebiliyor düşüncelerinizle, okuduğunuz niyetlerle. Hatta bu konuda bilimsel araştırmalar yapılıyor çok ilginç bir tanesini okumuştum. Suyun pH değerini değiştirmekle ilgili bir çalışma idi, o. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 AM. |