| ||||||||||
| |
Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim saf güç kuralı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 4.EN AZ ÇABA KURALI Doğanın "zekâsı" işlevlerini en az çabayla yerine getirir... Kaygısızca, uyum içinde ve sevgiyle. Otlar büyümeye çalışmazlar, sadece büyürler. Balıklar yüzmeye çalışmazlar, sadece yüzerler. Hareketleriniz sevgi tarafından yönlendirildiğinde en az çaba harcanır; çünkü doğa, yaşamını sevgi enerjisiyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi
saf güç kuralı | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #4 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 1,412
221 Mesajinıza toplam 1,573 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4.EN AZ ÇABA KURALI Doğanın "zekâsı" işlevlerini en az çabayla yerine getirir... Kaygısızca, uyum içinde ve sevgiyle. Otlar büyümeye çalışmazlar, sadece büyürler. Balıklar yüzmeye çalışmazlar, sadece yüzerler. Hareketleriniz sevgi tarafından yönlendirildiğinde en az çaba harcanır; çünkü doğa, yaşamını sevgi enerjisiyle sürdürür. Egoya önem vermek çok fazla enerji tüketir "En Az Çaba" Kuralının Uygulanması A. "Kabul etme"yi uygulayacağım. Bugün, insanları, durumu, şartları ve olayları olduğu gibi kabul edeceğim. Bu anın olması gerektiği gibi olduğunu biliyorum, çünkü bütün evren olması gerektiği gibi B. İçinde bulunduğum durumun sorumluluğunu kabul edeceğim. Sorumluluk almanın, içinde bulunduğum durum için hiç kimseyi ve hiçbir şeyi suçlamamak olduğunu biliyorum C. Görüşlerimi savunmak alışkanlığından vazgeçeceğim. Başkalarını benim görüşlerimi kabul için ikna etmeye çalışmayacağım. Bütün görüşlere açık olacağım ve hiçbir görüşe kaskatı bağlı olmayacağım
__________________ insanın tüm evrende kesin düzeltebileceği tek bir şey vardır;kendisi |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kurali |
| |
Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim saf güç kuralı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 4.EN AZ ÇABA KURALI Doğanın "zekâsı" işlevlerini en az çabayla yerine getirir... Kaygısızca, uyum içinde ve sevgiyle. Otlar büyümeye çalışmazlar, sadece büyürler. Balıklar yüzmeye çalışmazlar, sadece yüzerler. Hareketleriniz sevgi tarafından yönlendirildiğinde en az çaba harcanır; çünkü doğa, yaşamını sevgi enerjisiyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi