Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=289)
-   -   TAT : TAPAS AKUPRESUR TEKNİĞİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14498)

H.E.M.R.A.Z 03-08-2009 12:31 PM

Cevap: TAT : TAPAS AKUPRESUR TEKNİĞİ

Merhaba Arkadaşlar Eft benzeri bi yöntem.Özellikle allerjilerde cok etkiliymiş.Eftye aşina iseniz rahatca uygulayabilirsiniz.

Tat yönteminin başlıca uygulama alanlar

Duygusal travma, özgüven eksikliği, affedememe, allerjiler, fobiler, olumsuz düşünce ve inançlardan kalıcı olarak kurtulmak, kilo verme, gevşeme, Olumsuz duygular, olumsuz inançlar, Öfke, üzüntü, nefret, kıskançlık, acı, korku, endişe gibi olumsuz duygulardan kurtulmak

Sevgiler

ALINTI

FİDAN TUBA 04-08-2009 05:01 PM

çok teşekkür ederim bilgilendirme için...uzun zamandır hayatım değiştiye girmiyordum..benim tat ile ilgili öğrenme talebim olmustu... h.em.ra.z benim isteğime cevap vermiş.çok teşekkür ederim ona :))))

H.E.M.R.A.Z 05-08-2009 02:47 AM

y789çok teşekkür ederim bilgilendirme için...uzun zamandır hayatım değiştiye girmiyordum..benim tat ile ilgili öğrenme talebim olmustu... h.em.ra.z benim isteğime cevap vermiş.çok teşekkür ederim ona :))))
.
.

Selam Fidancım

Galiba cekim yasasına güzel bi örnek olmuşuz.y789 iyi uygulamalar.Sevgiyle kal..

FİDAN TUBA 05-08-2009 10:44 AM

günaydın. gerçekten de çekim yasası adına süper bir gelişme olmuş bizim için. bu arada dün ilk uygulamamı yaptım.bu sabah süper keyifli haberleraldım yaptığım konuyla ilgili...bu uğurda bana yardımcı olan herkese ve her şeye çokkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum.

suzzy 05-08-2009 11:25 AM

Alıntı:

H.E.M.R.A.Z Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473248)
Merhaba Arkadaşlar Eft benzeri bi yöntem.Özellikle allerjilerde cok etkiliymiş.Eftye aşina iseniz rahatca uygulayabilirsiniz.

Tat yönteminin başlıca uygulama alanlar

Duygusal travma, özgüven eksikliği, affedememe, allerjiler, fobiler, olumsuz düşünce ve inançlardan kalıcı olarak kurtulmak, kilo verme, gevşeme, Olumsuz duygular, olumsuz inançlar, Öfke, üzüntü, nefret, kıskançlık, acı, korku, endişe gibi olumsuz duygulardan kurtulmak

Sevgiler

ALINTI

emeğinize sağlık hemraz...gerçekten ilginç bir yöntem...

birazdaha inceleyip bende uygulamalara başlıycam...baya etkili bir yöntem olduğunu duydum...

sevgiler..actionsmile

ascatura 15-08-2009 10:32 PM

www.tatlife.com sitesindeki tat klavuzunu güncellemisler yeni kılavuz da bagislama bolumu 4 asamadan olusuyor

yesıl 18-12-2010 01:33 PM

H.e.m.r.a.z bilgiler icin cok tesekkürler bende eft ile ugrasıyorum uygulamaya calısıyorum.tat icin türkce videolu anlatımı bulabilirmiyim biryerlerden tam anlamıyla ögrenmek icin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM.