Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2008, 02:38 PM   #109 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart

Dün çok faydalı bir seminerde buluştuk arkadaşlar...

Eft,sedona ve deep peat hakkında çok şey öğrendik.Kitaplardan ne kadar öğrenmeye çalışsanız da uygulamalı olarak öğrenmek inanın çok farklı oluyor..

Öncelikle bu semineri organize eden redflowers ve MüminOKAN arkadaşlarımıza çok teşekkürler..Çok emek sarfettiler..


Atakan Bey'in telkinler hakkındaki yeni haberleri ile başladık eğitime..Ayrıca forumda da çok güzel yenilikler olacağını söyledi..Merakla bekliyoruz..

Keops, anlatımı çok duru ve samimiydi..Çeşitli videolarla takviyeli,çok başarılı bir program hazırlamıştı..Kendisini tebrik ediyor ve tekrar teşekkürlerimi sunuyorum..Kişisel gelişim yolunda gelecek vaat eden bir arkadaşımız..Varlığı bizler için bir ayrıcalık..Yolunun açık olmasını ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.Bu tür seminerlerin daha sık düzenlenmesi kanaatindeyim..

Eft konusunda, karanlık korkusu olan arkadaşımız Aslı'nın deneyimi izlenmeye değerdi..

Shamanic, bolluk ve bereket ile ve Feng Shui ile ilgili çok faydalı bilgiler verdi..Özellikle forumdan kendisini tanımayı çok istiyordum..Aynı samimiyet ve yardımseverlikle dolu bir shamanic..Tanıdığım için şanslı sayıyorum kendimi..İyi ki varsın...İyi ki bizlerlesin..

MüminOKAN, Matrix'e hükmedin kitabından iki nokta hakkındaki tecrübelerini paylaştı bizlerle..Artık yolda kalıp biryerlere yetişememek yok (bunu daha önce keşfetseymişim keşke ).. Bankada sıra beklemek yok..

Serpil hanım, çok tatlı kızı Ecem ve yine çok tatlı jeolog sizleri tanıdığıma çok sevindim...Metin06, Ruhsal, Melahat abla,Şehrinaz ve isimlerini tek tek sayamadığım tüm arkadaşlar hepinize teşekkürler...

Emeği olan arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla