Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2008, 01:18 PM   #4 (permalink)
SinanATASOY
Teğmen
 
SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 129
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of
Standart

Sigara, kendi sebebi olduğu yaranın merhemidir ancak..
Örneğin Stresle başa çıkmak için sigaraya başvuran kişi bilmez sigara bir anlık stresi azaltır akabinde daha fazlasına sebep olduğunu..
İş yaparken kafam durduğu sigara yakayım diyen kişi bilmez ki sigaranın uyarıcı yanının olduğundan dolayı kafanın çalışmaya başladığını akabinde uyarıcı etki geçtiğinde sigara yüzünden kafasının daha sık ve derin duracağını..

Bilse içer mi? İçmez.. Herşey farkındalık gerektirir.. Sigara içen adamın beyni kendini öyle bir kandırmıştır ki sigarasız bir hayattan keyif alamayacağını düşünür, oysa hiç çevresindeki içmeyenleri gözlemlemez tiryaki..

Ne yazık ki tiryakiler sigaradan asla kurtulamayacaklarına kendilerini inandırırlar..

Sigaradan kurtulamayacak tek kişi vardı o da bendim (tiryakiydim kendimi inandırmıştım).. Ama ben kurtuldum.. Bu durumda sigaradan kurtulamayacak kişi kalmadı..

O yüzden içenler bırakmayı ertelemesin hemen işe koyulsun..
__________________
Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır..
SinanATASOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla