Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 04:35 PM   #5 (permalink)
pozitif
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 255
Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart Evrenin limitsiz bankasından limitsiz çek / Finans

Sırrı 1 yıldan fazla süredir çalışıyorum. 1994 ten beri gerçekhalde zamanında hayatımın en inaılmaz deneyimini Wika'yı öğrenmeye başladığımda bir enerji şifacısıyla yaşadım.
Düşüncenin gücünü tekrar tekrar gördüm ama asla bukadar hızlı değildi.
Bunun üstünde daha iyi hale gelmeliyim.

hayat arkadaşım sinir krizi geçirmişti.İşinden ayrılmak zorunda kaldı ve uzun bir müddet çalışamadı. O terapiye ve grup buluşmalarına giderken mali durumumuza memnuniyetle gözkulak oldum.

İyi bir işim var bundan dolayı çok fazla etkilenmedik. Fakat bundan yaklaşık 1 yıl sonra '' ne yapıyorum ben '' diye düşündüm hala ikinci bir işimiz varmış gibi yaşıyorum.

İkinci bir iş ve eşiminde tekrar çalışmasını istemiyordum.

evrenden aylık 2000 dolarlık bir ekstra istemeye karar verdim. bu isteğimi Evren Çekime yazdım ve işteki masama yapıştırdım, bundan dolayı çeki hergün gördüm.

10 gün sonra posta kutunuzda bir bildiri aldık. Eşim donanmadan aylık 1000 dolarla emekli olmaya hak kazanmıştı ve bunu bize ödemek istiyorlardı. bu para evin arabanın ve başka faturaların ödenmesi için yeterliydi.

Balım bir işte çalışmadan, ben ikinci bir iş bulmadan bize toplamda 2140 dolar ekstra bir kazan getiriyor.

Eşimin eski askeri memuriyetinden kaynaklanan bu emeklilik hakkında hiçbir fikrimiz yok. WOW

Elaine J. from wabusha, MN

3 çocuğun mutlu annesi, 2 çocuğun üvey annesi, 6 çocuğun büyükannesi. gülümsemekten, mutluluğu yaratmaktan, ve etrafındakilere kahkalar atmaktan keyif alan biri. Ah ve yemek yapmaktan da.
__________________
Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla