Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2008, 09:24 PM   #5 (permalink)
Baris
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 247
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bir Mp3'e Subliminal telkin ekleyebileceğim bir program arıyorum..LÜTFEN YARDIM!

Alıntı:
Sensible Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben bir mp3'e kendim subliminal telkin eklemek istiyorum...Yani bi mp3 şarkının üzerine onun kulaklarının duyamayacağı ama bilinçaltının algılayacağı mesaj...Çok önemli arkadaşlar....Lütfen yardımcı olun....Atakan Bey hangi programı kullanıyo acaba?O yardımcı olursa daha çok sevinirim..Tabi onun gibi profosyenel çalışmalar yapamayız zaten bende onun yapmış olduğu şeyleri kullanıyorum...Ama benim özel bi amacım var.... Başka birisi için anlarsınız ya
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum....
Saygı ve sevgilerimle...

NOT:Sitede araştırdım ama bulamadım...Bi tane verilmiş o da denildiği işe yaramıyor:S
Aslında yapmaya çalıştığın şeyi önermem. Ben zamanında kendi telkinlerimi yapmya çalışmıştım ama pek başarılı olamamıştım. O yüzden en iyisi Atakan Bey'in yapması. Ama anladığım kadarıyla niyetin farklı. Sanırım bir insana normal şartlarda istemediği bir şeyi yaptırmaya veya bir düşünceyi ona kazandırmak için yapmaya çalışıyorsun. Eğer böyle bir durumsa yapmadan önce 10 kez daha düşünmeni isterim. Sonuçta kişinin bir nevi hakkına giriyorsun. Ben bunu daha önce annem üzerinde araba ile yanlız başıma 1-2 tur atmama izin vermesini sağlamak için yapmıştım (ki ehliyetim yok). İşe yaramadı. Çok acaip fırça yedim. Ama işin garip yanı o olaydan 5-6 ay önce bir kere daha aynısı olmuştu ve izin vermişti. O zaman telkin nedir bilmiyordum. (gerçi o zaman çok ısrar etmiştim). Tabi ben anneme telkini sadece 4-5 kere dinlettim içindeki tekrar sayısına güvenerek. Belki de fazla direnç gösterdi. O yüzden birinin düşüncelerini etkilemek öyle kolay bişey değil. İnsana istemediği bir şeyi yaptıramazsın. O şeye karşı az da olsa meyili varsa işe yarar. O da öyle 15-20 dinlemeyle bile olacağını sanmıyorum. Çok fazla dinlemesi gerekir. Atakan Bey'in yaptığı telkinlerin etkileri bile 7-8 saat dinlemeyle ortalama 1-3 hafta arasında ortaya cıkmaya başlıyor..

Ben audacity adlı programı kullanmıştım. Basit bir program ama işe yarıyor.

Söylemek istediğim bir şey daha var. Eğer karşı cins için bunu yapmayı düşünüyorsan ben olsam yapmazdım. Çünkü eğer bunu yapıp da başarılı olursan ve ilerde o kişi bunu öğrenirse, öğrendiği zaman daha yüzüne bakar mı onu da düşünmek gerek..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla