Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2008, 02:20 AM   #4789 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Forumu okunulur kılan sadece kişisel gelişim konuları yada makaleler değildir.Üyelerin kendi araların da yapmış oldukları paylaşımlar birbirlerine destek olmalardır.
Bu tür yazıları paylaşımları ben de keyifle okuyorum ve destekliyorum.

Dil konusuna gelince ilginçtir bundan 5-6 sene önce mezun olduğum okulun mail grubunda ben de türkçeye özen göstermek konusunda böyle uyarılar almıştım.Bu konuda ki görüşüm Türkçe'ye özenli olunmasının gerektiği ancak buna özen göstereyim derken yazının da samimiyetinden kaybetmemesidir.İkisini birden yapabiliyorsanız ne mutlu.Ben de yapamayanlardanım...


Sitemizde de Türkçe'ye özen göstermek ile ilgili katı kurallar yok.Sadece en azından kelimelerin harflerinin doğru sıralanması konusunda özen gösterilmesi istenilmişti.Buna da çok tepki gelince özel durum ve vakitsizlikten dolayı böyle yazıldığı söylenince orta yol bulundu ve o konu kapandı.

Redflowers'in yazdığı mesajda dilbilgisi ile ilgili tek bir kelime uyarı bile yok.Sadece tek kelimelik mesajların yada kelime bile içermeyen smileylerin günlüklere yazılmaması istenmiş ki bu oldukça makul bir istek.Zaman zaman siteye yeni gelen üyeler değişim günlüklerine girip tek kelimelik mesajlar görünce bu konuda şikayetlerini dile getiriyorlar.







Dil Bilgisi konusunda aşırı hassas forumları ben de sevmiyorum.Bizim forumumuzun bu konuda aşırı hassas olduğunu sürekli uyarılar geldiğini düşünmüyorum.Sadece tamamı büyük harfle yazılmasın kuralı konusu site kuralıdır.
Sürekli konuların kilitlendiği silindiği müdahelenin çok olduğu moderatörcülük admincilik oynanan forumlardan hoşlanmıyorum.Bizim forumumuzda silinen kilitlenen mesaj çok çok nadir.Tartışmalar senede 4-5 'i geçmez ki bu kadar üyeli bir forum için bu bir rekordur.


Bütün bunlara rağmen elbette yanlış anlaşılmalar olabiliyor...

Gerek toplantılarda gerekse yazılarında üyelerimiz sağolsunlar bizleri mutlu ediyorlar destekleri ile.Bizler de bu desteklerine karşılık kesintisiz hizmet için en iyi serverlarda yayınımızı sürdürüyoruz.
Redflowers'da forumda en çok emeği geçenlerden.Hatta server'da bir kesinti olduğunda hemen haber veriyor müdahale ediyoruz.

Bu tartışmalar olurken demin yeni bir üye mesaj attı bana...Ciddi anlamda zor durumda olan bir kişi. Bu siteden faydalanmak isteyen kişiler geliyorlar bir taraftan.Onları da bu tür tartışmalarla meşgül etmemeliyiz.Amacımız o kişilerin aradıklarını bulmaları en azından değişim günlüklerine girdiklerinde tek kelimelik mesajlar görmemeleri.Günlük yaşamla ilgili bir kaç cümleden oluşan paylaşımları ayrı tutuyorum.


Kaldı ki bu gibi durumlara ben alışkınım.Forumumuza gelip bizlere ne kadar çok değer verdiğini söyleyip daha sonra en ufak bir şeyde ayrılanlar olmuştur.Ben sizlerin öyle olmadığınızı ve samimi olduğunuzu düşünüyorum.
Hele hele birisini suçlamak senin yüzünden demek sizlere yakışmıyor..Dil Bilgisi konusu ile ilgili uyarı başka bir moderator arkadaşımdan gelmişti ve o konu tatlıya bağlanmıştı.Bu mesajda dilbilgisi ile ilgili tek söz yokken bunu o konu ile bağdaştırmak pek şık durmuyor.


Benim de geçmişte forumlarda üye olarak bu tür tartışmalar yaptığım üyeliğimi sildiğim küstüğüm alındığım olmuştur.
Ancak bu forumu gerçekten seviyorsanız bunda samimiyseniz bu tip konular turnusol kağıdı gibidir.Böyle bir konu için ayrılmak istiyorsanız zaten demek ki bizi yeterince sevmemişsinizdir...
Awayy'e yapici yaklaşımı için teşekkür ediyorum...

































__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla