Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 09:55 AM   #607 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , bu gün yine turladım geldim ne güzel insanlar katıldı aramız ve kendilerini ne güzel ifade edip yaptıklarını anlatıyorlar .Şu ara bir çoğunu sadece okuyup biraz tanımak istiyorum .Bazen küçük bir dokunuşa ihtiyacı olana biraz dokunuyorum .

Bu ara çok yoğun geçti benim için içimde ve dışımda bir çok olay oldu .Eski ben olsa üstüne vazife olmayan her işi üstüme alırdım .Aferin bana ...

Sabah saatlerinin huzurunu yaşadım yine artık akşama kadar yetinmeye çalışaçağız.

Bu gün kendime yükseklik korkum için EFt yapmayı düşünüyorum .İlginçtir cam silerken camın dışına çıkıyorum en yukarlarda gezini yorum ama gökdelen lere yüksek yerlere çıkamıyorum .Sanalda olsa gökdelenlerin tepesinden çok düşüp kırıklar içinde çok yaşadığım için olsa gerek.Canım kuzum iyiki hatırlattın .Belkide ertelememin sebebi beni çok incitmesi olabilir .Bir çok kere kendimi böyle hissetmem ve çok incinmişolmamdan dolayı bir türlü o konuya girememiştim.

Ben ilk 17 yaşında Uludağa gitmiştik orada teleferiğe binememiştim .Ozmanlar ağaç tepelerinden hiç inmez camların kenarında bale yapardım .Herkes hayret etmişti benim teleferikten korktuğuma.Demek ki önceye dayanıyor korkum.