Konu: yardımmm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2008, 02:57 AM   #4 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: yardımmm

Selam cansunur;

Benim kızım da aynı dertten muzdarip..Matematik puanı ile girdiği anadolu lisesinde matematikten yıkılıyoruz iyi mi?..Tüm eğitimcilerin savunduğu bir yöntem var,bunu uygularsanız zaten sorun ortadan kalkacaktır..

Derse bir gün önceden hazırlıklı gitmenizde çok büyük fayda var, hiçbirşey anlamasanız da.. Bu, bir...

Derste hocayı çok iyi dinlemeniz,yani dersi derste öğrenmeniz gerekiyor.. Bu, iki...

Ders sonrası,o gün yani 24 saat içinde tekrar yapmanız gerekiyor..Bunu da haftalık tekrarlar ile pekiştirmeniz gerekiyor..Bu da üç...

Bunları uygulayın, sınava sadece göz gezdirmek kalır..O gece sabahlamak zorunda kalmazsınız.. Kızım da sabahlıyor,ondan sonra da uykusuz bir halde sınava giriyor..E böyle olunca da, hocaların soruları zor geliyor..

Gizem'ciğim, seni tebrik etmek istiyorum aynı zamanda.Böyle bir siteyi farkedip,üye olduğun için..Burada çok şey öğreneceksin. Kızımın da üye olmasını istiyorum.Hep erteliyor,üstelik de istediği meslek tam da buradaki bilgileri içerdiği halde..İlkokul sıralarından beri hedefi psikolojik danışmanlık..

İkinizin de bu maratonda istediğiniz hedefinize ulaşmanızı diliyorum canım..Ve tabii azmeden tüm öğrencilerin de..

Başarılar...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla