Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2017, 02:11 PM   #28 (permalink)
Hayatdern
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2017
Mesajlar: 95
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Hayatdern is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İSTEMEDEN ASTRAL SEYAHAT

Astral seyahate nasıl çıkılır hakkında merakınız var ise öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. Bedeninizi serbest bırakmalısınız. Rahat olmalısınız. Aynı zamanda yatağınız, yastığınız veya her nerede astral seyahate çıkmak istiyorsanız o alanın konforlu olmasına özen göstermelisiniz. Hiç kimse tarafından rahatsız edilmemelisiniz. Zaten ruhunuz bedeninizden çıkarken o an panik halinde olabilirsiniz. Bu kapsamda korkularınızdan da kurtulmanız gerekiyor. Çünkü korkularınız, endişeleriniz; astral seyahate çıkmanıza engel olacaktır.

Çalışmalar sonucunda astral seyahat deneyimleri başarılı olan kişilerin bir müddet et yemedikleri ortaya çıkmıştır. Aynı zamanda bir diyet programı uyguladıkları görülmüştür. Seyahate çıkmadan önce az yemek yemeğe özen göstermelisiniz. Hatta hiçbir şey yememeniz daha makbuldür. Diyet menünüzü sebze ve meyvelerden oluşturmalısınız. Bilhassa bu kapsamda havuç ve çiğ yumurta diyet listesinde baş sırada olan yiyeceklerdir. Listenin dışında kalanlar ise sert kabuklu fındık, ceviz gibi kuruyemişlerdir. Bunun dışında aldığınız tüm sıvılar yararınızadır. Fakat bu konuda aşırıya kaçmamalısınız.

Ortamın rahat olması ve karnınızın yeteri kadar doymamış olması sayesinde başarılı bir astral seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken şey imgelemektir. Örnek vererek anlatacak olursam; rahat bir yerde sırt üstü uzanmış bir şekildeyken yukarıdaki tavana yoğunlaşmalısınız. Tavandan aşağıya doğru kendi bedeninize baktığınızı düşünmelisiniz. Bunu beyninize kabul ettirene kadar denemelisiniz. Bu sayede ruhunuz bedeninizden dışarı çıkabilir hale gelecektir. Fakat yukarıda da belirttiğim gibi korku ve endişeye kapılmamalısınız.

Astal seyahatinizi gerçekleştirebilmeniz için beyninizin alfa pozisyonunda olması şarttır. Biliyorsunuz ki insan beyni gün içinde farklı frekanslarda dalgalanma yaşar. Delta, teta, alfa, beta ve gama olmak üzere bu dalgalanmalar 5 sınıfa ayrılır. Konumuz daha çok alfa pozisyonu olduğu için kısaca bu durumu açıklamak istiyorum. Beynimiz alfa pozisyonuna hiçbir düşünceye sahip değilken geçer. Yani uyku ve uyanıklık arası bir zamanda. Bu durumda beynimiz alfa dalgaları yayar. Uyku ve uyanıklığın dışında meditasyon yaparken de beynimiz alfa pozisyonundadır.

Alfa pozisyonundaki kastım, vücudunuzun rahat olmasıdır, gevşemesidir. Aklınıza hiçbir düşüncenin gelmemesidir. Aklınıza türlü türlü düşünceler geliyorsa ya bunlara takılmamalısınız ya da astral seyahat için daha uygun bir zamanı seçmelisiniz. Olumsuz iç sesi susturmak için yapılması gerekenler nelerdir öğrenmelisiniz. Düşünceleriniz dışında dikkat etmeniz gereken diğer husus herhangi bir yerinizin ağrımıyor olmasıdır. Çünkü bu gibi durumlarda astral seyahate çıkılamamaktadır.

Yukarıda gümüş kordondan bahsetmiştim. Ruhumuzun bedenimizden çıkış yolunun göbek çakrası olduğunu söylemiştim. Bu nedenle çakra ve aura konularında araştırma yapmanızı öneririm. Çünkü astral seyahate çıkabilmeniz için göbek çakranızı nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenmelisiniz. Ruhunuz bedeninizi terk ederken korkmamaya özen göstermelisiniz. Zaten bedeninizden ayrılsa dahi gümüş kordonu adı verilen bir bağ ile ruhunuz sizden bağımsız hareket edemeyecektir.

Astral seyahate çıkacağınız ortam ne çok sıcak ne de çok soğuk olmamalıdır. Çünkü aşırı derece bir sıcak veya soğukluk hali ruhunuzun bedeninize geri dönmesine neden olacaktır. Böyle bir durumla karşılaştığınızda yapmanız gereken tek şey yatıp uyumak olmalıdır. Bu sayede uykunuz esnasında ruhunuz bedeninize geri dönecektir. Kesinlikle korkup, şimdi ne yapacağım gibi düşüncelere takılmamalısınız. Hiçbir şey düşünmeden uyumalısınız.

Genellikle stres dolu günün ardından astral seyahat gerçekleştirildiği söylense de bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü astral seyahate çıkabilmeniz için konsantre olmanız gerekiyor. Stresten kurtulmanın yolları nelerdir bilmeniz gerekiyor. Bu sayede kolaylıkla konsantre olabilirsiniz. Bunun aksi durumunda konsantre olamayacağınız için yorgun bir günün ardından bu deneyimi yaşamak için çalışmamalısınız. Daha sakin olduğunuzda iç dünyanızın huzur bulduğu zamanlarda astral seyahat deneyimi yaşamanızı tavsiye ederim. Bu içerikte merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz: https://paratic.com/astral-seyahat-nedir-nasil-yapilir/
Hayatdern isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla