Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2017, 01:31 AM   #15 (permalink)
kozmodans
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2017
Mesajlar: 45
Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Kişisel Gelişmelerim

KıpçakBeyi önerilerinin için teşekkür ederim dostum. Ağır bir travma yaşadığımı düşünmüyorum. Sanırım bu dalgalanmalardan biriydi. Bu kez biraz uzun sürdü sanırım. Gece yatmadan ego güçlendirici, suçluluk ve depresyon dünde kaldı telkinlerini bir kaç tekrar dinledim. Bir süredir reiki yapmıyordum. Kendime biraz da reiki uyguladım.

Daha sonra kendime Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin yeni versiyonları ile birlikte yeni bir liste hazırladım. 8 saat kadar bir süre o listeyi uyurken dinledim. Liste epey uzun oldu ama belki psikolojik belki de gerçekten etkileri oldu, hemen olumlu etkilerini hissetmeye başladım. Biraz genel uygulamaların dışında olsa da içimden geldiği gibi doğaçlama bir liste oldu. Listemde 10 telkin var. Uzun zamandır ilk defa bugün kendimi 15 sene evvelki kadar mutlu ve güçlü hissettim. Şimdilik bir süre bu listeyi dinlemeyi planlıyorum. İhtiyaç duyarsan ekleme çıkarma yapabilirim. Ya da bazı telkinlerin tekrarını arttırabilirim.

Bu gün çok iyiyim. Bugün gerçekten ilginç bir gün oldu. Hatta toplantıda müdürümün karşısında bile şaka ile karışık eleştirilerimi yaptım. Arkadaşlarımla bol bol sohbetler, şakalaşmalar... İşin ilginç yanı normalde öfkeden patladığım durumlarda ancak söyleyebileceğim şeyleri, gülerek şaka tadında söyledim. Anlıyorum ki içimizde tuttuğumuz duygular düşünceler aslında hiç gecikmeden, yeri geldiğinde söylendiğinde aslında rahatsız edici şeyler değil. Asıl rahatsız edici olan, karşımdaki kişi ne der, ne düşünür, "Aman kırılmasın!" endişesiyle içimize attığımız şeylerin birike birike, bazen patlayarak ama mutlaka dışarı çıkması.

Aslında öfke bile kendi kişiliğimize, ruhumuza vurduğumuz kelepçelerin bir ifadesi. Öfkenin belki de bize söylemek istediği şey ise şu: "Ben değerliyim. Kendi değerimi ifade etmek, bunu dışa yansıtmak benim en doğal halim. Beni inkar etme, beni yok sayma. O kadar değerliyim ki, sen ne kadar beni derinlere gömersen göm, mutlaka bir şekilde dışarı çıkmanın bir yolunu bulurum. Beni ne kadar derine gömdüysen o kadar güçlü bir şekilde tekrar çıkarım. Bazen korkuyla, bazen öfkeyle, bazen hastalıklarla... Kalbinin derinliklerinden, filizlenmeme izin verirsen, göreceksin; öylesine güzel çiçekler açacağım ki, sen de hayran kalacaksın, diğerleri de... Ben senin en değerli hazinenim. Ben Sen'im. Sen de Ben."

Günü şu olumlamalarla tamamlamak istiyorum:

"Bugün kendi değerimin farkına vardığım için şükürler olsun. Hayatıma giren herkese bana öğrettikleri için teşekkür ediyorum. Bana sunulan tüm güzellikler için, sahip olduğum her şey için şükürler olsun. Ben yaşadığım her an, kendi değerimin daha çok farkına varmayı seçiyorum. Evren'in bana gönderdiği tüm pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum. Sağlık, şifa, huzur, mutluluk, bolluk, bereket, sevgi ve tüm güzellikleri yaşamıma davet ediyor ve kabul ediyorum. Kendimi seviyorum, Hayat bana hep güzel ve iyi şeyler sunuyor; hayatı seviyorum ve güveniyorum."

Sevgiyle ve Neşeyle kalın!..

kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla