Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2016, 12:56 PM   #124 (permalink)
mutluhayatim
Üsteğmen
 
mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 233
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Ben başlayım o zaman :)
Ben telkinleri sürekli değilde dönem dönem dinledim. Senede iki kez 1-2 ay civarında. Aslında ihtiyacım olduğu zaman diyebiliriz. En uzun geçen sene 2 ay boyunca dinlemiştim. Çok net hatırlıyorum özgüven ve suçluluk telkinlerini dinlediğimde bende farkındalık artmıştı. İçimdeki ses normalde çok fazla olumsuz konuşurdu onları yakalayıp durdurabiliyordum. İnsanlara karşı daha nazik, daha anlayışlı davranıyordum. Göz teması konusunda baya kötüydüm onu aştım. Daha çok gülümsemeye ve ilginç bir şekilde daha güzel gülümsemeye başladım. İnsanlar ben gülünce yüzümü çok beğendiklerini söylediler. Bu etkilerden olumsuz iç ses geri geldi diğerleri hala duruyor. Olumsuz iç seste sanırım üstüne fazla düşmediğim için gitmedi. Birde suçluluk telkini ile alakalı geçmişte yaşadığım fakat unuttuğum olayları rüyalarımda tekrar yaşadım. En son 6 yaşımdayken yaşadığım kötü bir olayı gördüm yakalaşık 2 hafta önce.

Ücretli telkinlerle ilgili ise ben isme özel 2 tane telkin almıştım. 1. si ders çalışma telkini. Ben ders çalışamıyordum, yani canım istemiyordu sürekli başka şeylerle ilgileniyordum ve böyle giderse okulu uzatacaktım. O dönem 2 tane alttan dersim vardı ve gerçekten çok korkuyordum ama yine de ders çalışmak istemiyordum. Telkini dinlemeye başladıktan sonra bende şöyle bir şey oldu dersi o dersi geçmek için değilde merak ettiğim için çalışmaya başladım. Bu gerçekten benim için çok etkili olmuştu.

2. ücretli telkin ise harika bir hafıza telkini. O telkini de ben sözel bilgileri çok çabuk unuttuğum için ve son sınıfta alttan dersim kaldığı için aldım. Telkini sınava 3 gün kala falan almıştım. Çok zor bir dersti benim için çok çalışmıştım ama unutuyordum. Telkinleri 3 gün boyunca dinledikten sonra sınava girdim. Sınavda sözel kısmı yaptım ama bir sorudan emin olamamıştım çok net hatırlıyorum ve o soruyu kafadan attım boşluk doldurmaydı zaten bir kavram yazmıştım. Sınavdan çıktığımda notlarımdan baktım ve bildiğiniz doğruydu. Sözel kısımdan full çekmiştim. O şekilde o dersten geçtim. Gerçekten o sınavda normalde hatırlayamayacağım bir çok şeyi hatırladım.

Telkinler benim için hep bir kurtarıcı oldu. Zaman zaman hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz. Ben ne zaman zor zamanlar yaşasam telkinlere yöneliyorum. Şimdide iş bulamıyorum mesala büyük düşün telkinini almayı düşünüyorum. Benim tecrübelerim bunlardı.

Saygılar :)
__________________



mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla