Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2016, 03:25 AM   #3 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yeni günlük -bu sefer marea ;

Yeni günlüğün hayırlı olsun.Çekirdek inançsız telkin dinlemek boşa kürek çekmek gibi...Senin içinde birikmiş kalıplar.İnsan olarak hepimiz övülmeye muhtacız.Onaylanma isteği deniyor buna.Bir aferin denmesi için 30 takla atıyordum mesela.Annemle en çok takıştığımız konu bu.Eleştirinin sadece olumsuzlukları söylemek olduğunu düşünüyordu.Bir gün dedim anne herkes benim hakkımda o kadar iyi düşünüyor ama ben kendime değer vermiyorum ve hep kötü özelliklerime takığım (ve inat ettiğim için değişmek istemiyorum)Sonra 10 özelliğimden dokuzunun hatta yüzde 95'in iyi olduğunu söyledi ama ben neden hep hayatttan 5 almış gibi hissediyorum.Egom değil süper egom gelişti maalesef.Hepimiz belirli kalıpları taşıyoruz hatta bazen başarının anahtarı da bu.Ben yapamam deyip korkum sonra ben yapabilirim demek.Çoğumuz o noktada oğlum olmayacak diyor.

Çekirdek inançtan sonra süreç daha hızlı ilerledi.Kafamı kuma gömme halim azaldı.Süreç daha çok hızlandı.

Uykulu uyanma maalesef bende de oluyor.Benim bir de burunda alerjik gece tıkanıyor.

Değişmek gerçekten kolay değil acı veriyor.Hayata bakış açın değişiyor.İnsanlara bakış açın ve yaptığın seçimler değişir.Asıl iç sesin değişiyor.Sana kaç bu işin üstesinden gelemezsin diyen en azından bir kere dene , üzerine git diyor.

Hızlandırılmış bir terapi gördüm en sonunda hipnoz ile bilinç altıma baktı terapistim. Telkinlerin üzerinden bir seneden fazla zaman geçti.Çekirdek inanç üzerinden sekiz-dokuz ay geçmişti.Sonuç terapide dahil bilinç altım tertemiz.

Şunu fark ettim.Uzun listeler kısa zamanda etki etmiyor.Ya hep ya hiç gibi.Evet çekirdek inanç bir noktadan bir noktaya götürüyor ama tek telkini uzun süre en az 10 dinlemek gerekiyor.Sonra bu telkini listeye koydun mu o telkin uykuda 1 saat dinlenmiş olsa bile etki ediyor.Araba kullanma rahatlığını çok önceden kısa bir liste ile dinlemeye başlamıştım.

Ondan etkili olanı söyleyeyim.Ego aslında bizim güven ve irade duygumuz.Bu gelişmeyince super ego yani kuralcı yan gelişiyor.Sürekli kurallar içinde kalıyorsunuz.Bağımlı oluyorsunuz vs. Ego güçlendiriciyi tek olarak dinleyin.Bazen araba kullanırken hata yapıyorum araba kullanma rahatlığını çıkarmış olsam da geri koyuyorum.

Ekim ayında en az 10 gün 80 saat ego dinledim ve araba kullanma rahatlığı telkinini aramıyorum.Egonuz tam olarak gelişince bence satın alınan diğer telkinler daha hızlı etki edecek. Hepsinden bir dilim almaktansa önce karnı doyurmak daha etkili bence.

Müziklerin üçlü veya ikili olmasının etkisi yok.Sadece arada müzikleri değiştirmek lazım.Bağımlılık yapar gibi oluyor sanki.Atakan bey bana müzikleri karıştırma demişti.Her telkinin new age versiyonu yok.Her döngüde müzik tarzını değiştirmiştim..New age haliyle 3-5 telkin var.O telkinleri o gece fazla dinlediğin için biraz daha etki ediyor.Liste kısa çünkü.Tek telkini belki bir buçuk iki saat dinliyorsun.

Mücadele etmek lazım ama kişi kendisiyle savaşmamalı. Oluruna bırakabilmeli.Korkarak vazgeçmektense içinde mücadele ruhu olup vazgeçmek ya da kovalamamak daha doğru.Çünkü bunun içinde korkaklık veya boş vermişlik yok.Olursa olur olmazsa önüme bakarım diyebilmek var.

Telkinleri 7-8 saatten fazla dinleyince uykuda aşırı aptal/sarhoş yapıyor.Özellikle 12 saat uyunan veya 10 saat uyunan pazarları.Ninni gibi geliyor.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla