Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2016, 09:38 PM   #4 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: mp3 mu telefon mu hoparlor mu kulaklik mi

Teferruata hakim değilim ama önemli olana altta gömüşü olan müziğin frekansı işte alfa frekans filan bilinç altını uyaran frekanslarda o yayının yapılması yoksa ha telkin dinlemişssin ha İrem Derici.Yine de faydası olur.

Bir arkadaş var mesela yüksek makine müh. öfke problemi yaşıyor onun dışında bazen ses patlaması yaşıyorum diyor.Çıtırtıyı duyunca bomba patlamış gibi oluyorum ve sağa sola saldırasım geliyor diyor.Beyni tam dinlenmiyormuş çok çalıştığı için.Üniversite de yatmadan önce ders çalışır notlarımı mp3 kaydeder gecede onları dinlerdim diyor.Beyni tam dinlenmediği için uykuda bile çalıştığı için artık oyunlar oynamaya başlamış.

Ben lap topa kulaklık takılı (kocaman kulağı kaplayan film izlemiştim) o da son ses açık düşük seste dinledim ve telkinin etkisi hissettim.Lap to 3-4 metre ötemde kulaklık kulağıma takılı değil.

Bir kısım kulaklığın da frekansları bozduğunu yazmışlardı.Sen de deneyeceksin.Ha frekans bozuk olunca etkisini görürsün ama yavaş görürsün bilinç altın uykuda sekiz saat aktif olmaz ama bir saat olur.Teknik bir konu.

Mp3 için küçük bir hoparlör alabilirsin bu pille çalışan ses bombası gibi olanlardan ya da büyük bir kulaklık alaırsın 3-5 liraya bilgisayar oyun kulaklıkları var kocaman yada ver 50-60 lira sony philips koca kulaklılardan al.Son ses aç kulaklığı takma başına yakın bir yere koy.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla