Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2016, 04:46 PM   #18 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

İnsanlar hata yapınca hep topu başkasına atma eğiliminde.Bizim hikayede öyle oldu.Beni suçlamaya çalıştılar çalışan inşaat servisi ve dünkü atanmış inşaat mühendisi.Dün böyleydi.Takmadım , devreye girdim bu kimin hatalı olduğu meselesi değil , bir şeyleri düzeltmemiz lazım , olan oldu dedim

Bugün hatasını anlamış arkadaş gerçi bizim bakımcı da sert çıktı.Tasvip etmedim sanırım biraz ondan.Bugün daha yumuşak ses tonuyla konuşuyordu.Ortada yanlış anlaşılma olduğunu kabul ettiler.Ben de üstelemedim.Bu sefer başka yerlerden top geliyor ama neyse.

Önceden aldığım şu kitapları okumaya başladım.

Yıka Beynini - M. Barış Muslu | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş.

Kitabı buradan öğrenmiştim.Açıp bakınca hoşuma gitti.

Ayrıca eft nedir ne değildir diye merak ederken bu kitabın siparişini de vermiştim.Çin tıbbı ile ilişkisi olması daha girmesek de dimnak noktaları nedeniyle bu eftye merak saldım.

Gizli Potansiyelinize Dokunun / Duygusal Özgürlük Teknikleriyle - Phillip Mountrose | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş.

İki kitaba başladım.

Ailem uzun zaman araç kullanmadığım için özel ders almamı istiyor.Bugün kurs ile konuştum.Normalde faraday kafesi , elektromanyetik dalgalar vs hakkında biraz bilgim vardır.Sabah işyerinde ki bilgisayarımda yeni bir liste yaptım ve onu dinliyorum.Ben telefon açtığımda o kadar hışırtı vardı ki danışmada ki bayanın sesini anlayamadım.Telkin frekansları her halde kirletme yapıyordu.İki metre ötede ki diğer masaya gidince ancak onları duyabildim ve iletişime geçtik.

İki kış cıvıltısı birde su sesi değil yani.

DÜn wtc antremanım çok iyiydi.Belki rahat araba kullanma telkini genel anlamda rahatlattığı için olabilir.Bu etkiyi test etmedim.Kurs başladıkça araba kullanma telkini etkilerini yazarım.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla