Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2016, 04:49 PM   #13 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Neredeyse telkinlere başlayalı on ay oldu.Arada başka konularda yazdım ama bu benim sayfam olanları yazayım.

Her şey çekirdek inançtan sonra hızlandı.Yavaş yavaş kendimi buluyorum hala daha eksiğim var.

Geçen hafta annem ve babam yanıma geldi.Ev dağınıktı annem ufaktan kriz geçirdi ve neredeyse beş gün sürecek bir temizlik maratonu başladı.Evim biraz daha içinde durulur bir halde.Bu hali çok güzel.

Kaplıcalara gittik son iki gün. Ben elimde olanların kıymetini düşündüm araba konusuna herkes ikna oldu.Hafta sonu ailemin yanındaydım.Cumartesi galerileri gezdik.Aklımda çok farklı araçlar vardı.Hep farklı anlarda farklı şekilde karşılaştığım bir tarih hocam var.Onunla karşılaştım ve bana Fiat Punto önerdi.Yakıt tüketiminin çok iyi olduğunu duyunca şekli hoşuma giden araca ilgi duydum.

Eve gelir gelmez arkadaşımdan mesaj geldi:Ertesi gün nikahı vardı ve şahidi olmamı istiyordu.Kabul ettim.Bu arada çekim yasasında imgeleyerek hayatıma sevdiğim ve sevildiğim mutluluk dolu bir ilişkiyi çekiyorum diyorum.Kendi nikahımı imgeleyerek sevinçle o duyguyu hissederek evet diyorum.Nikah masasına oturma fırsatı çıktı.

Hemen üzerime düzgün bir şeyler almaya gittik.Güzel bir takım bakıyordum kendime hem spor hem genç işi olacak.Annem çok para vermezsen de olur demişti ama ben (ki alıp dinlemediğim halde iddialı , şık ve yakışıklı durmak istiyordum.Gözler üzerimde olsun.)

Takım ve ayakkabı yarı asgari ücreti harcadım.Pazar (dün) günü araba pazarına gittik ve bir Punto için anlaştık.Biraz bütçemin üzeriydi.Sen gerisini düşünme biz tamamlarız diyordu herkes.Pazarlıkla daha uygun alınabilirdi ama yine de galeride gördüğümüz aracın bir yaş genç ve 25000 km düşük ve temiz halini 1000 lira fazla ödeyerek satın aldık.

Ben bu satırları yazarken babam gönderdiğim parayı alıp işlemleri yapıp üzerine arabayı aldı.

Üzerimi giyinip saçlarımı yaptım biraz erken çıktık.Arkadaşımla gelin odasında beklemeye başladık.Arkadaşın babası ilçe belediye meclis üyesi şahitlerden birinin belediye başkanı olduğunu duydum.Zaten tüm şahitleri arkadaşın babası yazdırmış beni son anda ilave etmişler.Defterin bile dibini imzaladım.

Arkadaşın amcası ya da babasının amcası tee biz lisedeyken milletvekiliydi.Şahitler kısmı şehir içi dolmuşu gibi sıra sıra iskemleler döşendi.Muhtemelen Mustafa amca çok kişi çağırdı çünkü protokolden gelenleri sordular.

Neyse önümde iki milletvekili belki üç bir belediye başkanı yengenin nikah şahidi bayan bir uzman doktor toplam altı şahitle nikah kıyıldı.Siyasiler sırayla şahitlik ediyoruz ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz dedi.Bu arada heyecan filan yok ama gelin odasında bekleyiş çok gergindi.Arkadaş da gergin.Bana sıra geldiğinde Evet bende şahitlik ediyor ve ömür boyu mutluluk diliyorum dedim.

Dün benim benim için özel bir gündü.Fotoğraf çekimi yasaktı ama saklı gizli babam bir iki poz çekmiş.Kendi makinamla annemle beraber çekildik.Kendimi artık daha az kasıyorum.Fotoğraflarda iyi çıkmam genelde rahat olamam nasıl çıkacağım endişesi olur.Yavaş yavaş kim olduğum fotoğraflarıma da yansıyor.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla