Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2016, 12:15 PM   #7 (permalink)
tengin
Teğmen
 
tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 56
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Diğer konudan:

"Kendisi ile görüştüm,beni değiştirmeye kalkma dedim,benim değişmemi istiyorsan kendini değiştirmen lazım dedim yani bakış açını değiştir dedim işte o zaman herşey değişecek dedim :) kendini kabullen,insanları kabullen dedim."

Siz böyle demiştiniz; o ne demişti mesela..? Buna cevap olarak ne söylemişti? Sanırım olumlu bir tepki vermedi, doğru mu?
Evet mavinci Arkadaşım bir tepki vermedi :( daha öncede bakış açımı değiştirdim dedi ne olduki dedi,çok biliyor ya bakış açışını değiştirmeyi:) sen önce kendini kabullen dedim bende kendisine o zaman herşey değişir dedim,sadece dinledi :( bakış açısını değiştiremiyor çünkü,baskaları ile kıyaslama yapıyor,maddiyata önem veriyor.bu şekilde nasıl mutlu olursun,bende sen böyle düşündükçe birşeye sahip olamazsın dedim,benle boşansa ne olur ki,yarın birgün evlense yine ben gibi birini çekeçek hayatına,çünkü kökünde böyle bir inaç var.Bu inanç değişmedikçe bu böyle gidecek.
kendi kendine sorun eden biri,niye ailesinde en büyük o,bişey olur ona danışırlar,bir olay çıkar onu ararlar sanki başka kardeşleri yok gibi ve buda kendini kurtarıcı zannediyor başkaların yükünü çekiyor inançlardan bi tanesi bu,buda anneden babadan kaynaklanıyor.
mükemmelleyitci,beklentileri büyük, ve hep hayel kırıklığına uğruyor,
ve benim hayatımı zehir eden duygulardan bir taneside ona karşı güvensizlik duygusu idi,bana bunu aşılamaştı,ve simdide bana karşı böyle tavırlı olunca acaba acaba acaba oluyor umarım anlamısındır,kendisi hem suçlu hem güçlü misali.bununla direniyorum çok az bi değer verse bazı şeyler değişsecek bu duyguyuda o yükledi.offff anlamıyor beni.severk evlenmiştik oysa çok severdi beni.önceden kabullenip şimdi neden kabullenmiyor,çevre çevre
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla