Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2016, 03:38 PM   #194 (permalink)
Liliumm
 
Üyelik tarihi: Jan 2016
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Liliumm is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu

Ego ve suçluluk telkinlerini yaklaşık 4 gündür dinliyorum. İlk iki gün ağlayasım geldi suçluluk telkininden dolayı sanırım. İçinde ne olduğunu merak ettim. Telkin metnini içime sindidirerek ve mantıklı bularak yazdım. Ama şöyle" kendini bağışlıyorsun şeklinde değil kendimi bağışlıyorum" şeklinde ben diliyle yazdım. Günde 2 yada 3 kez sesli okudum. İçimdeki ağlama hissi çok çok azaldı yok denecek kadar az. Ama suçluluğu dinlediğimde beynimin bazı noktaları ısınıyor gibi ilginç. Ama eskiler benim aklıma gelmiyor başkaları gibi çok çok az. Çok fazla bastırdığımdan dolayı mı acaba?
Kendimde büyük bir ferahlama rahatlama hissettim.
2. Günden sonra yalnız çok kötü olduğum için sırf ego dinledim. Sadece 2 kez suçluluk dinledim.o ağlama hissini ego attı. Sonra devam etmem gerektiğine karar verdim çünkü sanki bir kabuk varmışta o kırılmış gibi geldi suçluluk telkiniyle... devam temizlemem lazım diye düşündüm. Hem telkini sesli okudım günde 2-3 kez. Hemde telkini dinlemeye devam ettim. Dinledikçe rahatladığımı hissediyorum. Ağlama hissi varla yok arası bazen mutlu oluyorum ilginç şekilde:)
Genel olarak çok olumlu katkısı olduğunu söyleyebilirim. Daha sevgi doluyum.Ego ile lider bir kişilik oluştuğunu düşünüyorum. İlk günler egoyu çok suçluluğu az dinledim. Şu anda eşit dinliyorum.Allah razı olsun sizden:)
Liliumm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla