Konu: Biokinezi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2008, 09:54 PM   #15 (permalink)
wolkann
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wolkann is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Biokinezi....

saygıdeğer kardeşim elba'ya bu konuda hak veriyorum.
yanlış anlamayın ki sizi düşüncelerinizden ötürü yadırgıyor değilim. fakat burada öğrenilecek olan şey esasında gereksiz bir zaman kaybı olarak nitelendirilmesi çok yanlış bir düşünce olduğunu savunuyorum.
size açıklayıcı olarak kaynaklar doğrultusunda sunacağım yazıda bunun kimlere, nasıl ve ne kadar faydalı olacağını da belirteceğim. sanırım o zaman biyokinezinin gerçekten sıradan bir şey olmadığının farkına varacağınızı umuyorum.

hazırlamakta olduğum yazıyı, gerekli sitelere erşimde sorun yaşadığımdan ötürü geciktirdiğim için özür dilerim. dediğim gibi kaynakların sağlam olması açısından geniş bir alanda araştırma yapıyorum bu konuda. fakat birçok kaynağa ulaşmakta sıkıntı yaşadığımdan dolayı henüz tamamlayamadım saygıdeğer arkadaşlarım. ama mümkün olan en kısa zamanda bitirir bitirmez sizlere sunacağım. umarım buradan hepimizin faydalanacağı bir yazı olur diye ümid ediyorum.

saygılarımla
__________________
MECNUN DER Kİ;<br />EY GÖNÜL!<br />BEN MEVLA'DAN ÖTÜRÜ SEVDİM LEYLA'YI Kİ<br />LAKİN<br />MEVLAM BANA LEYLAMDAN DAHA BAKİ...<br /><br />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Volkan Yılmaz
wolkann isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla