Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2014, 12:25 PM   #15 (permalink)
elisya
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Mutluluk telkini iştahı mı açıyor ?

Kendi tecrübelerime dayanarak şöyle bir cevap vereyim..

Telkinler genel olarak bende hep iştah açıklığı yapmıştır zaten.. ego+suçluluk+ mutluluk farketmiyor. hepsi iştahımı açıyor. Bunun nedenini 2-3 yıl önce ilk telkinlere başladığımda bende foruma sormuştum ve gene sağolsun forumdaki arkadaşlar cevaplamıştı.. Şimdi bulamadım. Ama kısaca yazayım.

Şöyleki; Evren boşluk sevmez.. Mutlaka bir şey giderse yerine başka bir şey ile doldurmak zorunda. Dengesi, doğası bu.. Bir şey ölürse yeni bir yaşam tekrar başlar.
Bizler ister istemez hem olumlu ve daha çok da olumsuz düşünceleri içimizde taşıyoruz. İşte bu olumsuzlukları telkinlerle atmaya çalışıyoruz. Başarılı da oluyor şükür. :) Evren için geçerli olan boşluk kuralı Fiziksel bedenimiz içinde geçerli oluyor. Ve vücut her attığı olumsuz düşünce için yerine başka bir şey getiriyor. Başka bir şey ile dolduruyor. Bu da yağ oluyor, kısacası iştahımız açılıyor.
Bazılarında farklı olabilir bu her zaman kural değil tabiki de.. Fiziksel yatkınlık da olabilir. Ama çoğumuzda iştahı açtığı kesin.
İyi bişi mi kötü bişey mi bilemiyorum ama ben olumsuzlukları atıp iştahımı kontrol etmekten yanayım. Bir bayan için ne kadar zor olsa da..
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla