Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2014, 04:22 PM   #30 (permalink)
heromaster
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

Uzun bir aradan sonra merhabalar...... :)
İnsan da bir bakıma yazılımla çalışıyor. Veri tabanımıza diğer bir değişle bilinçaltımıza neler yüklüyse veya neler yüklediysek hayata onunla devam ediyoruz ve onun gösterdiği deneyimleri yaşıyoruz. Bu yüzden 3 yıl önce başladığım telkin macerası hala devam ediyor... :) çünkü tıpkı bilgisayar yazılımları gibi bizim veri tabanımızında update'e ihtiyacı var. Ben de elimden geldiğince kendimi sürekli güncel tutmaya çalışıyorum....:)
kendi eksiklerimi görüp onlara uygun özel olumlamalar yazarak kendimi bir bakıma onarıyorum.

Farkındalıkların arttığını ve bilinçaltının herkesle mükemmel ve uyumlu bir şekilde çalıtığını gözlemleyebilirsiniz..

Ayrıca çekirdek inanç çalışması yaptırdığım için çok memnunum.

Burdaki herkese çalışmalarınızı planlı bir şekilde yapmanızı işi temelden alıp(çekirdek inanç) düzgün ve yavaş yavaş ilerlemenizi tavsiye ediyorum..

Bu Sitedeki tüm çalışanlara ve üyelere teşekkür ediyorum...İyiki varsın hayatım değişti ailesi..
Sevgi ve huzurla kalın...: :)
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla