Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2014, 11:43 PM   #228 (permalink)
delioglan
Üsteğmen

delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Gözden kaçırmışım demek ki İngilizce öğretmeni olduğunu sanıyordum. Öncelikle tebrik ederim. Mesleğimi çok isteyerek seçmesem de içinde bulundum süre zarfında yaşattığı haz ve doyum giderek artıyor. Sınıfımın gösterdiği başarıyı her zaman onlara maletmeyi prensip edinsem de gizli bir gurur sarmalıyor beni. Öğrenciliğimi çok iyi hatırlıyorum ve bana yaşatılan, özgüvenimi sarsan, azmimi kıran ne varsa öğrencilerime yaşatmamak için dikkatle hareket ediyorum. Hatalarım oluyor çokça ancak hem kendimden hem de yeni nesil tüm öğretmenlerden ümitliyim eğitim adına. Öğrencilerim minicik olmalarına rağmen haklarını çatır çatır aramalarını, sorumluluk almak için yarıştıklarını görmek öyle hoşuma gidiyor ki. Bana düşen tek görev özgüvenlerinin getirdiği atılganlıkla sosyal kabuller arasındaki çizgiyi belirginleştirip her şeyi yerinde ve zamanında ortaya koymalarını sağlamak. Arada günlüğünüze bir kaç satır karalıyorum izninizle.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla