Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2014, 05:12 PM   #227 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Meslekte ikinci yılım olmasına rağmen idarecilerim tarafından takdir edilmek egomu okşadı. Yapman gerekeni zamanında ve gerektiği gibi yapan kişi için beklenen sonuçtur.

Takdir edilmesem bile ben kendimi yeteri kadar takdir ediyorum. Öncelikle mesleki bir yetersizliğim varsa kendi kendimi eleştirebilirim.

Yıllar geçtikçe elimden geldiğinde mesleği monotonlaştırmadan yolumda ilerleyeceğim. Belki bir ders kitabı yazarım ya da eğitimde kullanılabilecek farklı bir kitap. Hayallerim var hedeflerim. Başarı da kendiliğinden geliyor.

Sınıf başarılarımdan da memnunum. Beni anlayan istediklerimi yapan öğrenciler söz verdiğim gibi hiç sıkıntı yaşamadı. Yapmayanlar da umarım sorumluluğun önemini öğrenmişlerdir.

Ben daha okula(yani üniversiteye) kayıt yaptırdığım zaman niyet etmiştim dünyanın en iyi kimya öğretmeni olmaya. Ki öğretmenliği seçtiğim için asla pişman değilim. Bu hayat amacıma en uygun olan iş ben öğretmek ve öğrenmek için yaşıyorum. Gelişiyorum geliştiriyorum. Daha öğretecek çok şeyim vardı çok şey öğrendim. Onlar ise alabildikleri kadarını aldılar. Yine iz bırakarak gidiyorum ardımda.

Hayatımı seviyorum. Kendimi tüm güzel deneyimlere açıyorum. Geleceğe güvenle bakıyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla