Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2014, 12:33 AM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Artık iyileşmek istiyorum.. Yardım edin..

6 kardeş varken arkadaşa ne gerek var. :) Şaka bir yana herkes kendine sosyal fobim var etiketini yapıştırmamalı bence. Biraz daha cüretkar olup insanlarla iletişim kurulabilir. Sosyallik arttırıcı telkin de destek olur bu konuda bende işe yaramıştı. Kendi kabuğumda kalmayı seviyorum. Çünkü ilgi alanları veya hayat amaçları benle kesişen fazla insan yok etrafımda. Arkadaş çevresinden çok aile ve eş benim için ön planda artık yarın bir gün nasip olursa çocuklarım da bu öncelikler arasında olacak. İlla ki arada buluşup görüştüğüm dostlarım var. Az ama öz. Etrafımda çok insan değil öz insanlar isterim. Nitekim ctsi akşamı o dostlardan ikisi ile plan yaptık bile. Aranmak arayıp soracağın birilerinin olması güzel. Safi sosyalleşmekten ziyade paylaşımda bulunabileceğiniz insanlara ulaşabilmelisiniz. O zaman konuşmak da sıkıntı olmaz. Samimiyet kurmak da...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla