Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2013, 02:01 PM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde

Bence bu cümleyi söylerken takındığı tavır önemli. Çünkü iyi niyetli değilse mobbing davası bile açılabilir. Tabi ses kaydı yapmadığın için etrafındaki insanları tanık olarak gösterebilirsin. Tabi söz konusu iş olduğunu için onlarında tuzu kuru ise tanıklık etmeye yanaşmayabilirler. Hazırlıklı ol eğer böyle bir şey tekrar ederse bu duruma sessiz kalma. Özel sektörde mi çalışıyorsun?

Ayrıca sadece bir kişinin bakış açısını bu kadar önemseme. Arkadaşların senin nasıl bir insan olduğunu sana değer veren kişilerin olduğunu biliyor. Müdürn duydukları hoşuna gitmemiş olacak ki bu hakaretleri saft etmiş. Arkadaşlarım farklı şekillerde benzer durumlar yaşadı. Bazıları uygun ifadelerle niyetlerini belli ederken bazıları da böyle uygunsuz ifadeler kullandı. İş yaşamında bazı ortamlarda bekar insanlara böyle takıyorlar. Ya etrafında biri vardır evlendirmeyi düşündüğü ya da kendine düşünüyordur.

Bir de şunu unutmayın müdür diye siz her şeyi söylemeye ve yapmaya hakkı yok. Bence sessiz kalmayın. Hatta çok fazla böyle devam ederse iş değiştirmeyi bile düşünürdüm yerinizde olsam.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla