Konu: merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2013, 03:37 PM   #13 (permalink)
nurbanu
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Mesajlar: 13
Tesekkür: 11
13 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: merhaba

Alıntı:
vuslatizmir77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili nurbanu,bende dört yıl panik ataktan dolayı ilaç kullanmış biri olarak seni iyi anladığımı söylemek istiyorum.beş yıldır ilaç kullanmıyorum. zaman zaman problem yaşadığım oluyor ama atlatıyorum uzun sürmüyor.nefes egzersizleri iyi geliyor birde sıkıntını paylaşacağın arkadaşların varsa seni bıkmadan dinliyorlarsa baya işe yarar diye düşünüyorum.paylaşmak insanı rahatlatır.terapiste gitmedim fiyat olarakta baya fazla çünkü.bir kere üstesinden gelmişsin tekrar başaracağından hiç kuşkum yok.sevgilerimi gönderiyorum...
Teşekkürler.. Daha önceleri problem yaşadığım oluyordu ama atlatıyordum.. Bir iki saatte normal halime dönüyordum.. Bu sefer bünyem zayıf mı düştü ne oldu, ya da bu sefer daha farklı mı geliyor, geldi gitmiyor.. Kovuyorum ama fazla bağırmıyorum galiba..

Ben terapiste kadar süründüm resmen, (doktora git ilaç yazsın göndersin hakim olduğu için) o yüzden şimdi hemen gitmelimiyim diyorum.. Sonrada halbuki ben bunu atlatıp kurtulmuştum, şimdi tekrar git ilaçlar terapiler baştan başla.. Bundan da korkuyorum aslında.. Hep bu fazla ince düşünmeden kaynaklanıyor.. Bakalım atlatırız evvelAllah..
nurbanu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla