Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle merhaba, benim şöyle bir sorunum var.
Karşı cinsle konuşurken pek rahat değilim. Daha doğrusu konuşmak için yanlarına bile gidemiyorum. Yanıma herhangi bir kız geldiği zaman ya da bir kız bana baktığı zaman başımdan aşağı sıcak su dökmüşler gibi oluyorum.. Her yanımı sıcak basıyor, ellerimin içinin terlediğini ve kalbimin hızlıca çarptığını hissediyorum. Çok kez aşık oldum ama bunu hiçbir kez söyleyemedim. Şimdiye kadar samimi olduğum bir kız arkadaşım olmadı. Bazen arkadaşlık kurmayı denedim ama kısa bir zaman sonra yine konuşmaktan çekindim ve onlarla olan iletişimimi kopardım. Daha sonra benden soğudular ve benimle ilgilenmediler. Bunu yapmakta haklılardı da zaten |
bunun sebebi çocukluğa dayanıyor. çocuklukta sana veya bir başkasına karşıt cinsle ilgili söylenen sözleri bulup, onların yerine olumlu sözler söylemelisin. bir de bu işleri uyumadan önce yap. böylece bilinçaltına yerleşecektir. tabi hemen sonuç bekleme. oluruna bırak. bilinçaltındaki olumsuzlukların gitmesi zaman alabilir. kızlarla konuşurken, heyecanlanırken dışarıdan kendini izle. kendine bak.böylece kendini kontrol altına almış olursun. nefes çalışmaları yap. google'a 100 neşe nefesi yaz. bu nefes çalışmasını her gün bir kere yap. kolay bir çalışma. nefesin açıldıkça kendini ifade etmen kolaylaşacaktır. ama çalışmalarında sabırlı ol.