Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2013, 04:34 PM   #10 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Dini takıntıları olan biriydim istemeden Allah a sövüyordum

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bundan 2 ay önce iç sesimden, kendi iradem olmadan isteksizce Allah' a hakaret ediyor ve sövüyordum. Ama bunu tamamen kendi isteğim olmadan yapıyordum, yani iç sesimi kontrol edemiyordum. Hatta Allah' ın varlığını kendime ve çevremdekilere sorguluyordum. Ve İnternetten baktım bu bir hastalıkta olabilirmiş. En sıkta Obsesif Kompulsuf Bozukluk ile birlikte görülüyormuş. Ama ben her zaman hiçbirşeyi kafasına takmayan biriyimdir. Bu nasıl oldu ? Ve bundan 4 yıl önce de aynısı olmuştu bende ve bu yıl yine tekrarladı bu hastalık. Ama şimdi böyle değilim, yemek yerken bile sükrediyorum, gece yatacağım zaman dua okuyorum, Allah' ın bize verdiği nimetlere şükrediyorum. Rabbim inşallah ona söylediklerim yüzünden affetmiştir beni.
bu sadece ve sadece vesvese. Hiç üzerinde durma, ilgilenme. Vesvese hakkında şöyle anlatılır. Düşün gece vakti bir ip görürsün, biraz dikkatli baktığında, onu değişik şeylere benzetirsin. Belki bir canlıya, yılana lambayı yaktığında bakarsın ki sadece bir ipmiş. Onu önemseme. Bir din büyüğü vesvese hakkında şöyle söyle ateş yakar ama ateşin aynadaki aksi yakmaz. İşte vesvesede böyledir. Küfür değildir. Küfrün görüntüsüdür. Şeytan, önce vesvese atar, sonra ise seni ümitsizliğe düşürür. Sen artık dinden çıktın, der. Artık Allahın kötü bir kulusun der ve böylece seni daha büyük günahların içine atar. Buna hiç takılma, hç önemseme. Herkesin başına gelebilen bir şey bu. Benim, senin başkasının. Hepimiz yaşadık bunları. Sen bunlardan Allaha sığın ve üzerinde durma. Allah yardımcın olsun cnm benim. üzülme olur mu?
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla