Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2013, 04:34 PM   #2 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: Geçmiyor geçmiyor işte :(

Alıntı:
Thanatos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sosyal fobi yine gösteriyor etkisini. Bir zaman ne güzel rahat bırakmışken, kurtulduğumu sanmışken, yine geldi. Sokağa çıkarken bile heyecanlanıyorum, yine avuç içim terliyor, sıcak basıyor, heyecandan elim ayağıma dolanıyor, kalbimdeki çarpmayı boğazımda hissediyorum, içim kıpır kıpır oluyor, yine toplum içinde sessiz kalıyorum. Tek başıma gidip gezemiyorum bile. :( Bir yerlere gitmek benim için işkence oluyor. En son ne zaman sinemaya gittiğimi bile bilmiyorum. (ciddiyim)
thanatos, bunları aşabilirsin. ücretsiz topluluk önünde konuşma telkinlerini dinledin mi? bunları dinlemeyi bırakma. çocukken bize söylenen negatif sözler ayaklarımızda birikmiştir. sen ne bilirsin tarzında iletişimimizi engelleyen sözler. bu sözler ayaklarımızda ,eterik bedenimizde zincirler oluşturmuştur. bu zincirlerden kurtulmak için yürürken ya hay ,ya kayyum diyerek yürü.bazen koşmak bile isteyeceksindir. ya hay ,ya kayyum seni zincirlerinden kurtaracaktır.ben yapabileceğine inanıyorum. dışarı çıkmadığında, gün içerisinde de dışarı rahat bir şekilde çıktığını imgele,düşün.gün içerisinde bunun hissi ile yaşa. inş. bu sıkıntılarından kurtulacaksındır.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla