06-08-2013, 10:32 PM
|
#30 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hediye için Yardım..:) Alıntı: minesota Nickli Üyeden Alıntı
iki ihtimal olabilir: 1)seni hala arkadaş olarak düşünüyor olabilir-tabii bu değişmeyeceği anlamına gelmez. çaktırmadan arkadaş ayağına devam eder, senden hoşlanmasını sağlayabilirsin. 2)'kaçan kovalanır' kuralını uyguluyor olabilir bu durumda da sözlerini düz anlamda almamak gerekir, yani biraz daha kur yapman gerekiyor olabilir. erkekler bu konuda çok yetersiz oluyor, onun için göz ardı etmemek lazım. aman olmuyorsa da üzülme, dünya çok kalabalık, bir sürü kadın ve erkek var. ha bir de söylediklerimi çok dikkate alma, aşk hayatım çok vahim durumda :( önce kendini sevmeli insan, gerisi gelir nasılsa.. | olur mu hiç, herkesin kendi tecrübeleri var ve bu bir başkası için ışık olabilir :) dikkate alıcam o yüzden evet, o iki ihtimal var.. hatta bir ihtimal daha var, o da sevmek mi dersin
daha önceki yorgunluklarım, kendi içimde ara sıra beliren yetersizlikler.. belki de bunların hepsi birer kaçış. çok karmaşık ve garip vakıalar, tek farkettiğim; yorucu olmaları. aşırı yorucu. böyle şeylerle uğraşmadığımda daha rahatım, daha özgürüm. en iyisi zamana bırakmak
çok teşekkür ederim :) Dilerim, en güzel hayatlar seninle olur.. |
| |