Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2013, 02:32 PM   #6 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Farkındalık Üzerine

Farkındalıkla hayatın her anı ayrı bir anlam kazanır. Hayata olan bakış açın anlam kazanıcak olaylara farklı gözlerle bakıcak hayattan daha fazla doyum alıcak ve herşeyden önemlisi yaşadığını hissediceksin. Sınırsız özgürlüğe kavuşabileceksin. Engeller kalkıcak, sorun olarak gördüğün şeyler önemsizleşecek, endişeler teker teker yok olucak, ilişkilerin değer kazanıcak, sevilen biri olucak, mutluluğun artacak ve hiçbir olumsuz düşünce artık seni kısıtlayamayacak.

Olumsuz düşünceler kendilerini, genelde kişi birşey yapmak istediği andan sonra gösterirler. Kişi birşey yapmayı istediği andan sonra aklına gelen olumsuz düşünceleri farkettiğinde olumsuz düşüncelerin kendisini ne kadar da kısıtladığını farkeder. Eğer olumsuz düşünceler gelmeye başladığı andan itibaren o düşünceleri yarıda kesebilir ve olumlu cümlelerle yapmak istediği şeyi desteklerse onu yapmak istediği şeyden alıkoyan hiçbir engel kalmıcak.

Eğer benim farkındalık seviyem şu an yüksek olsaydı kendimi geliştirme hızım bir o kadar artardı. Yapmayı istediğim şeyleri yapmamda önümde hiçbir hayali engel duramazdı. Arkadaşlarımla arama mesafe koymazdım. Düşünsene arkadaşlarla zaman geçirmek her zaman daha iyidir. O halde neden insan bir köşeye çekilip kendini diğer insanlardan soyutlar ki. Kendini bir köşeye çekip insanlardan kendini soyutlamanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.

Arkadaşların arasında sevilen ve aranan birisi olabilirdin bunu istediğinde ama tek yaptığın arkadaşlarla arana mesafe koymak oldu. O an aklımıza türlü türlü bahaneler endişeler takıntılar vs. vs. geliyor. Örn. yapmak istiyorsun ama canım istemiyor diye bahanelerin arkasına sığınıyorsun. İstemeyen sen değilsin. ;şte gelen o olumsuz düşüncelerin farkına vardığımzda artık olumsuz düşünceler ayağımıza takılmıcak ve bizde arkadaşlarımız arasında sevilen ve aranan birisi olucaz. Çünkü bunu yapmamızda artık hiçbir engel yok.
__________________
https://twitter.com/yavyyu
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla