Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2013, 05:30 PM   #176 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Yeni evime ve hayatıma alışmaya çalışıyorum. Eğlenceli bir iş bu. Mutluyum, her şey olması gerektiği gibi. Eşimi seviyorum, evimi seviyorum.

Ev işleri konusunda annem tarafından sürekli eleştirildiğim için acaba yeteri kadar iyi yapabiliyor muyum diye sorguluyorum kendimi, mükkemmeliyetçi tarafım ağır basarsa kendimi hırpalıyorum bazen yine de ona dur diyebiliyorum. İşlerimi sıralıyorum ve yapılması gereken sırayla yapmaya çalışıyorum, sonra da kendimi takdir ediyorum, takdir ediliyorum da. Bazen abartıyor muyum diye de sorguluyorum, e şimdi gençlik var, yeni heves ve heyecan ama en güzel düzen o evde yaşadıkça kurulur bunu biliyorum.

Uyum benim için önemli bir kavram ve dekorasyonda renkli seçimleri seviyorum. Bir çok şeyi kendim almamış olmama, seçmemiş olmama rağmen öyle güzel denk gelmiş ki uyumlar ve renkler. Bu da evimin bana yansıttığı enerjiyi yükseltiyor. Kendi bilinçsiz dokunuşlarım bile hep bu eve aitlermiş gibi oturuyor. Burada yaşanılacak daha pek çok güzel anların, anıların hayalini kuruyorum ve şimdiden heyecanlanıyorum. :)

Huzur ve mutluluk dolu günler

Sevgiler...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla