Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2013, 05:01 PM   #14 (permalink)
goktug312
 
Üyelik tarihi: Jun 2013
Mesajlar: 18
Tesekkür: 1
7 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
goktug312 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boy Uzatma Formülü Kitabi Ücretsiz

Tabii ki anlatayım;

Öncelikle egzersizlere dikkat ettim. Kitapta anlattığı gibi yapmaya çalıştım. Fakat kitapta hareketler görsel olarak gösterilmemiş. Ama ''Grow Taller'' diye aratırsanız googledan, ingilizce bir e-kitapta bu hareketlerin resimli halleri var, onlardan yararlanarak uygulayın. Sabah kalk, kahvaltı yap, kendini iyi hissettiğin bir zamanda başla. Hareketlerin her biri en az 10 defa tekrarlanacaktır. Zaten kitapta yazıyor.

2 günde bir ip atlama ve koşma var. Orada detayları anlatılmış hareketlerin. Her gün sürdüm ve asılma yaptım. Bitkisel herhangi bir hormon salgılatıcı kullanmadım. Orada ''GHR1000'' diyor ama o ilaçtan Türkiye'de yok. Ayrıca sormuştum gerekli mi diye, yok denmişti.

Haftada bir gün havuza gidin diyor, ben hergün gitmiştim. Çünkü abone kartım vardı ve zaten havuza gidiyordum.


Nefes almalara ve boyun masajlarına da dikkat ettim. En az 8 saat uyku içinde çok gayret ettim ama bu konuda başarılı olamadım, uykum yarıda bölünüyordu.

Yiyeceğiniz yemeklere dikkat edin. Kalsiyum içeren besinleri tercih edin, zaten kitapta da öyle yazıyor. Bende öyle yaptım. Güneş önemli günde 20 dakika D vitamini için.

Bu söylediklerim zaten kitapta da yazıyor. Birde kitapta magnezyum takviyesinden bahsetmiş. Magnezyum için hap almaya gerek yokmuş, diyetisyenle konuşmuştum, günde bir avuç kabuklu yiyecek(fındık,fıstık,cevis...gibi) ihtiyacını karşılar demişti.
goktug312 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla