Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2013, 06:03 PM   #560 (permalink)
eski
Üsteğmen
 
eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 80
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough
Standart Cevap: Işık'ca

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır hayır, öyle değil.Şimdi diyelim ki biri var hayatımda bana harika sözler söylüyor. Beni önemsiyor, hatta çok seviyor. Biliyorum farkındayım. Sonra bir şey oluyor ve o kişi bana bazen hakkını helal et deyip bazen sövüp sayıp çıkıp gidiyor. Öyle ki, msnden engelliyor. Bir daha asla arama diyor. Bir daha benimle konuşmuyor. Bakıyorum olan ne? "HİÇ" olan bir şey yok. Öylesine!

Bir daha benimle asla konuşmuyor. Tüm kapıları kapatıyor. Küslük değil.. Beni hayatından tamamen çıkarıyor ve beni terkediyor. Acaba terk edilme korkum bu sonu hazırlıyor olabilir mi? Ben böyle bir enerji yaydığım için bunu en vurucu şekilde yaşıyor olabilir miyim?
ya o kişi dengesiz ya da anlamanızı istediği bişey var bazen sövüp gidiyor bazen helallik isteyip gidiyor demişsiniz demek ki geri dönüyor kızgınlıkları anlık oluyor.. ben derdimi anlatamadığımda ya da artık anlatmaya utandığımda benzer şeyler yapıyorum sövmek olmuyor ama bi daha konuşmam diyorum sonra ilk konuşan yine ben çünkü seviyorum vazgeçmem sevdiklerimden.. acaba öyle bi ruh halinde mi?
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla