Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2013, 11:18 PM   #44 (permalink)
Thanatos
Üsteğmen

Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough
Standart Cevap: NEDEN? NİÇİN?

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden iletişime geçemiyorsun? Sen çocukken veya gençken ailen sen iletişime geçmeye kalktığında nasıl bir tavır sergiliyordu? Acil cevap aklına ilk geleni paylaş!!!
Ailem bana çocukken çok iyi davrandı... Abim ve ablamdan bile daha iyi korudular beni. Çok şükür ki ben bazı şeylerde ilerlemişsem bunda ailemin payı büyüktür. Aklıma gelen bir şey var sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlkokul 8 deyken bir kıza aşık olmuştum.. Çocukluk aşkları işte hepinizin olmuştur. Benimde oldu ve sevmiştim işte... ama kız benim gözümün önünde zibidilerle yapmadığını bırakmamıştı... :(( arkadaşlarım bile kızın arkasından atıp tutarlardı. (terbiyesizce şeyler) Kızın gözü yükseklerdeydi benim gibi kendine güveni ayaklar altına alınmış birini ne yapardı ki ? Yakışıklı erkeklerin peşindeydi. Ve onlarda kızın haliyle. Benimle ancak 1 hafta arkadaş olmuştu. Onu gördükçe zoruma gidiyordu, kalbimde bir burkulma oluyordu... Bir gün ben yine bununla konuşmaya çaba sarfettim neden böyle davrandığın anlamak için "ben seninle muhattap olmadığım halde neden hala bana takıldın" dedi... Nasıl zoruma gitmişti anlatamam. Gariptir ki o yıldan sonra ben kime aşık olmuşsam yine kalbimde o burkulma hissi olur. Aynı o günlerde yaşadıklarımı tekrardan yaşarım...

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde,
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''
Thanatos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla