Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2013, 10:19 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayatın Büyülü Köprüsü “40 Yaş”

Erkek olarak/ kadın olarak yaşadığınız ve o zamana kadarki hislerinizden farklı olduğunu düşündüğünüz duygusal değişimler yaşadınız mı? Yaşıyor musunuz?

Murat Tali: Eril tarafım sevgiyi karşılıksız verme tarafında fazla yontuldu. Ortaya çıkan heykel ise eril bir güzellik olarak görünmekte. Böyle anlarda bir papatya olmayı isterim seviyor ve sevmiyor denkleminden sevgi olarak çıkmak için. Duygusallığım hayatımın her anında yanımda olduğu için bu tarz bir değişim yaşanmışsa da fark etmedim dersem yeri olur. Duygusallığım ağırlaştırılmış müebbet bir hapis gibi bedenimde dolandı durdu yıllardır. Her zaman aşka volta atar dururdum gerçek aşkı bulana kadar ve bu da en dişil olan yanım ile gerçekleşti. Çünkü aşk eril bir güç değildir içinde derin bir merhamet, sevgi, kabul, huzur ve denge barındırıyor ve bunların hiç biri eril enerjinin yansıması değil biliyorsunuz. Bu nedenle ben duygusal değişimleri değil de dönüşümleri yaşıyorum an be an…

Gökmen Argun: Dayanma kadın olmaktan geliyor, fedakârlık, dişini sıkma bunlar da güçlü olmak elbette. Bazen aklın ölçülerini de aşıyor belki. Erkeğe atfedilen gücü farklı bir güç biçimi olarak tanımlayabilirsek katılıyorum. Başka birine odaklanmaktan dikkatini kendine toplamanın verdiği bir tür yoğunlaşmanın gücü.

İlbey Uğurlu: Hayatın her alanında duygusal değişimlerle karşılaşabiliriz kadın ya da erkek olarak. Bunun yaşanmışlıklarla ve geride bıraktığımız duygu mezarlığıyla yakın alakası olduğunu düşünüyorum.Var olmanın ve nefes almanın her anı başka bir duygu yükümlülüğünün ispatı. Hayata bir dönem demir parmaklıkların arasından bakmış ve manzarayı ona göre yorumlamış biri olarak, bir dönem sonra uçsuz bucaksız gökyüzünün sunduğu manzaraya bakarak yorumlamış olmanın değişimini varın siz hesap edin. Gördüğünüz manzara durduğunuz yerle alakalıdır.

Hale Karaarslan: Kadın olarak diyebilirim ki, kadınlığımın tam manasıyla farkına vardığım zaman 40 lı yaşlarım. Bunun doyuruculuğunu ve güzelliğini yaşamak çok hoş. İnsanın değerini ve her bir insanın ne kadar değerli, biricik olduğunun idrakine varmamla daha duygusal bir insan oldum. Her yaşadığım olayda vicdan kanalıma daha çok hesap sorar oldum. Bu sayede mucizevi değişimlere de seyirci oldum. Aşk ve sevgi bendeki yerini bu dönemde aldı. Sevmeyi öğrendikçe aşkın muhteşemliğine doğru kanat çırptım. İkilikten tekliğe geçmeyi aşk sayesinde öğrendim. Sevginin kendisini bedenimde, aklımda, bilincimde, hücrelerimde duyumsadım.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla