Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2013, 10:16 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayatın Büyülü Köprüsü “40 Yaş”

Bu değişimleri 30 yaşındaki bilincinizle geçirmiş olsaydınız farklı olur muydu?


Murat Tali: 40 yaşında olan değişimleri 30 yaşında yaşamış olsaydım bugünkü olgunluk seviyesine o zaman gelmiş olurdum sanırım. Ruhumdaki çılgınlığı çıkarmak için yaş ve zaman beklemiyorum aslında. Sadece AN’da var olmanın güzelliğini her an canlı tutmaya çalışıyorum. Bir tek şeyi önceliğe almak isterdim o da AŞK’ı 30 yaşında bulmayı ve yaşamayı. Bu konuda kendimi geç kalmış hissediyorum. İnsan hayatı boyunca nefesini kesecek aşkı arar durur ve bu yolda tüm hayallerini ortaya koyar. Düşlerini gerçekleştirecek atakları yapar ve kendisini var edecek o aşkı bekler. İnsanlar hayatları boyunca kaç kez aşık olur bilemem bir tanesi gerçek aşktır ve aşkı en olgun olduğu yaşta bulması hem kendisini hem de sevgisini verdiği kişiyi değerli kılar. Bu yüzden ergenlikten ve gençlikten çıkışın hemen başında yer alan 30 yaşta bu tecrübeyi hayatıma katmayı isterdim.

Gökmen Argun: Her attığım denediğim adımın suçunu da taşımaya meyilli olurdum belki de, oysa şimdi hayatımın tek şekillendiricisinin dolayısıyla hatalarımın tek suçlusunun ben olmadığımı biliyorum.

İlbey Uğurlu: Elbette farklı olurdu. Bir çok iç çatışmaya sebep olabilirdi mesela. Doğrunun yanlışla olan kavgasında doğrudan yana lojistik destek sağlamak mümkün olmayabilirdi.

Hale Karaarslan: Bu değişimleri 30 yaşımda geçirmem için, 30 yaşıma kadarki deneyimlerimin ötesinde olmam gerekir. Bu da çok hızlı ve tekamülsel bir süreç olur. 30 yaşımdaki fiziksellikle, şu anın bilincini harmanlamak çok hoş olabilir Her ne yaşanıyorsa ve farkındalığa varılıyorsa sadece o anın deneyimidir. Yaşamımda keşkelere yer yok.


__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla