Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2013, 01:06 PM   #7 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: İçimizden geldiği gibi

Bizim aşk hikayemiz

Küçük bir ırmak gibiydim. Minik bir dere, suyu bazen azalan bazen artan. Bazen hüzünlü, bazen mutlu bir dere. Bazen coşar taşardım. Bazense sevgisizlik, ilgisizlik yüzünden azalırdı suyum adeta. Kururdum, can çekişirdim o sıcak yaz günlerinde! Denize ulaşmak gayesiyle taşlardan zıplar, bazen yeraltına sızar karanlık dehlizlerde yol alır, bazen yüksek yamaçlardan dökülürdüm. Yaralanırdım bazen,üzülürdüm. Başımı taşlara çarpa çarpa şırıldayan minik bir dere.
İşte tam bu zamanda seni gördüm uzaklardan. Ne kadar da heybetli, ne kadar da güçlüydün. Gürül gürül akan bir ırmak, ne güneşin kurutabileceği ne de önüne set çekilebilecek kadar aciz değildin. Cömerttin, geçtiğin yerlere bereket taşıyordun. Hayranlıkla izledim seni bir müddet. Ne kadar da güçlü görünüyordun ne kadar faydalı ve iyi. Yanın sıra akmaya başladım. İzliyordum seni, hayrandım. Beni fark ettin bir gün. Selam verdin. Sevinçle aldım selamını, yakınında olmak hikayelerini dinlemek ve seni duymak, nasıl da güzel nasıl heyecan vericiydi. Her geçen gün hayranlığım artı sana, azdım ya ben, seninle olsam çoğalırdım. İçimden geçiriyor ama söyleyemiyordum. Acaba sorsam beni de alır mı yanına? Acaba, benimle bütün yolculuğunu birlikte yapmak ister mi? Tüm bunları düşünürken ve bunun hayalini kurarken bana dedin ki " Ne dersin, istersen gel benimle. Ben seni çok sevdim. Küçücük olabilirsin ama kimyan benimkiyle aynı. Nihayetinde sende benim gibisin seninde benimle yaratılışın huyun aynı." İnanamadım kulaklarıma heyecanlandım. Gerçekten doğru muydu bu? Gerçekten benimle olmak, benimle yürümek ister miydin hayat yolunu ve nihayetinde denize benimle karışmak benimle ulaşmak ister miydin?" Yaratılışın özü olan denize. Tabi ki dedim heyecanla, sen yeter ki iste yeter ki tut ellerimi. Severek yürürüm seninle, severek seninle olurum bir bütün olurum, aşkla gelirim seninle. O gün söz verdik birbirimize ve karıştık birbirimizde fani olduk. Artık sen benden, ben senden ayrı değildim ve olamazdık. Olamadık da zaten. Sen benim cömert sevdiğim, sen öteki yanım, sen can yoldaşım, arkadaşım, sırdaşım neyim varsa bana dair olan her birinde kalp ortağım. Hayat pınarım. Ben seninle yolculuğun son durağına dek, hatta son duran yok biliyorsun. Sonsuza dek seninleyim. Sen ve ben yok artık biz var. Hadi tut ellerimden ve gidelim sonsuzluk diyarlarına. Gel sevdiğim, gel hadi!...
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla