Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2013, 08:30 AM   #2 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: İçimizden geldiği gibi

İlk deneme benden, en kıymetlilerime yavrularıma yazmaya gayret edeceğim. Çünkü en güzel sözler hemde kolayca dökülüverir yüreğimden. Kalemimden.

Siz yavrularım, canlarım, ciğerparelerim;
Şu dünyada kimsem yokken, yapayalnız kaybolmuşken Allah gördü yalnızlığımı ve bana iki güzel hediye verdi. Önce içimde büyüdünüz, kalp atışlarımı dinlediniz aylar boyunca. İlk bağımız orada kuruldu. Neden duydunuz kalp atışlarımı bilir misiniz? Neden bu sesi duyarak büyüdünüz. Çünkü o ses sonsuza dek sizin için atmaya devam edecek olan kalbimin sesi. O sesi unutmayın, bilin ki daima sizin için sevginizle çarpan bir yürek var içerimde.
Canlarım, yeryüzünde yol arkadaşlarım...
İlk gördüğüm andan beri hayatımın aşkı, biricik yavrularım. Artık kimsesiz hissetmiyorum biliyor musunuz? Artık yalnız değilim. Allah bana sizi gönderdi. Ellerimi tutasınız diye, yanımda olun beni canınızla bir tutun diye. Yok yok telaşlanmayın, sevgim sizi ezmesin beklentim yok, sadece dileğim o ki yanımda kalın ve sevgime hürmet edin. Karışmam hayatınıza kararlarınıza, saygı duyarım. Ne dilerseniz yanınızdayım ama önünüzde değilim. Arkanızda da değil. Bana güvenebilirsiniz, elimden ne geliyorsa yaparım. Ellerim ve yüreğim size dair dualarla dolu daima. Yavrularımmm, benim canım evlatlarım. İyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız. Beni çok güldürür, sever kucaklarsınız. En derin yaralarım sevginizle şifa bulur.
Allahımm teşekkür ederim. Böyle güzel ve sağlıklı yavrular verdiğin için. Yüreğimin sesini duyduğun ve tamda ihtiyacım olan sevgiyi hayatıma sunduğun için. Teşekkür ederim...
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla