Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2013, 09:36 PM   #2 (permalink)
Thanatos
Üsteğmen

Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough
Standart Cevap: Yardımlarınız gerekiyor.

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
thanatos eline bir fırsat geçmiş. İyi değerlendirmek gerekir. Yapıcağın şey cesaret gerektirir. Özgüveni düşük olan insanlarda da cesaret ne gezer zaten. Aynı durumu bende yaşadım aradan 2 gün bile geçmeden ayrılan sevgililer yeniden birlikteler. Elini çabuk tutmak gerekiyor.. Böyle bir durumda içindeki savaşcı ruhunu ortaya çıkarmanın yollarını ara. Ben sana iki basit yol hatta 3 basit yol söylicem.

1. Eğer karar vermenin gücünün ne olduğuyla ilgili en ufak bilgin varsa karar vererek yapmak istediğin şeyi canın istemesede yapmanı sağlar. O an ki çevre şartları yanındaki arkadaşlarını görmez olursun. Bende onu tek bulsam konuşucam diye kendimi kandıra kandıra sonunda mezun oldum ama bir türlü fırsatını bulamadım. Sonun benim gibi olmasını istemiyorsan acilen bir ''karar ver''.

2. Bilinçli olarak yapılan seçim bilinçsizce hareket etmekten çok daha etkilidir. ''Kafaya koydum bir kere .... (kızın adı her ne ise) ile konuşucam''.. Bunu tekrar tekrar söyle ama abartma ve sözünün ardında dur. Erkek adamın ağzından söz bir kere çıkar. Laf olsun diye çıkmaz.. Gereğini yap..

3. Cesaretini arttırmanın başka bir yolu ise.. Dediğin gibi sevdiğin kız sürekli arkadaşlarıyla geziyorsa bu karşına çıkmış harika bir fırsat olarak düşün. Zorluklar seni yıldırmasın. Eğer cesaret edip zorlukların üzerine gidebilirsen sonunda kazanan sen olucaksın. Neyse lafı fazla uzatmadan 3.cü yolu da açıklıyım. Önünde bir engel olduğu kesin sevdiğin kız arkadaşlarıyla geziyor. ''Eğer bir sonraki yapmayı düşündüğüm şey cesareti arttırıp sevdiğim kızla çıkmamı sağlayacaksa ben bunu seve seve yaparım''.. bu en son söz ise bugün aklıma geldi ve sayesinde iki zorlu işten sıyrılmamı sağladı..

Thanatos eğer kızla konuşma konusunda gerçekten ciddiysen sana tavsiye ettiğim 3 yoldan önce kızla ne konuşmak istediğini birkaç kez zihninde canlandır. Kağıda dökme çünkü kızla karşılaştığında o beynin allak bullak olup kızın karşısında daha önce yaşamadığın şekilde yoğun bir duygu yaşıcaksın..
Verdiğin taktikler için teşekkür ederim ByKuS
Thanatos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla